Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Met jaren 30-tegels zorgt u voor een unieke stijl

Jaren 30-tegels geven een interieur een echte upgrade en zorgen voor een unieke stijl. Het interieur van uw huis is ontzettend belangrijk aangezien u hier veel tijd doorbrengt. Er is tegenwoordig een ontzettend grote vraag naar vintage items. En dit is niet zo gek! Vintage brengt veel leven in een interieur en zorgt ervoor dat u zich kunt onderscheiden van de massaproductie meubels. Veel bedrijven waaronder Terre d’Azur omarmen de authentieke stijl en produceren daarom speciale jaren 30-tegels. Deze stijl tegels zorgen ervoor dat jouw interieur een echte boost krijgt. Zorg voor opvallende kleurcombinatie en betegel saaie vloeren of wanden. De details in de tegels en klassieke uitstraling geven de ruimte meer diepte en dit is perfect in elke ruimte.

Bewonder de prachtige tegels van deze specialist

Bij Terre d’Azur heeft u een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. U kunt kiezen voor tegels met of zonder patroon. De tegels worden in allerlei kleuren aangeboden zodat u elke ruimte een beetje kan opfleuren. Naast de jaren 30-tegels, kunt u ook kiezen uit oud Hollandse tegels zoals traditionele tegels uit Friesland. Voor welke type vintage tegel u ook kiest, u kunt het beste in de webshop of winkel van Terre d’Azur kijken. Bekijk de mooiste langwerpige, rechthoekige of vierkante tegels in een jaren 30-stijl. U kunt ook kiezen uit diverse afwerkingen. Wilt u graag een tegel met een glanzende glazuur laag zodat deze een echt statement in de ruimte vormen of kiest u toch liever voor jaren 30-tegles met een matte laag. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vind het gegarandeerd.

Laat u deskundig adviseren door een professional

Staan de jaren 30-tegels waar u naar op zoek bent niet tussen het aanbod bij Terre d’Azur? Geen enkel probleem! Deze specialist biedt ook de mogelijkheid van tegels op maat zodat u een ruimte geheel volgens uw smaak kunt betegelen. Weet u niet zo goed welke stijl het beste bij u past? Geen enkel probleem! Deze specialist voorziet u graag van een passend advies.

https://terredazur.nl