Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Laat een intercomsysteem installeren

Met een intercomsysteem heeft u een makkelijke en veilige oplossing in huis. Doordat u direct contact kunt maken met de bezoekers die bij u aanbellen, weet u zeker dat u open doet voor de juiste personen. Dat maakt het een geweldige optie voor ouderen, of voor mensen die in een appartementencomplex wonen en niet zomaar voor iedereen open willen doen. En ook bedrijven hebben veel profijt bij een intercomsysteem van Fontein Elektrotechniek.

Met een intercomsysteem ziet u wie er aanbelt

Wilt u kunnen zien wie er bij u voor de deur staat? Soms is het vervelend dat u niet precies weet wie er bij u heeft aangebeld. Met een intercomsysteem kunt u meteen contact opnemen met uw bezoeker. Dat is fijn als het u veel moeite kost om open te doen, of als u liever eerst wilt controleren wie u aan de deur heeft. Een intercomsysteem is in die gevallen echt een uitkomst. U hoort dankzij de microfoon en luidspreker precies wie er is. Sommige modellen hebben zelfs een camera, zodat u ook kan zien wie er naar binnen wil.

Uw smartphone bij de hand

Wilt u ook kunnen zien wie er bij u aanbelt als u niet thuis bent? En wilt u de deur op afstand kunnen openen, bijvoorbeeld als u zelf op vakantie bent? Moderne intercomsystemen maken gebruik van wifi, en kunnen dus met uw smartphone bediend worden. Dat geeft allerlei handige mogelijkheden, die u veel meer controle geven.

Denk aan uw veiligheid

Wilt u zeker weten dat u uw bezoekers kunt vertrouwen, of voelt u zich niet veilig op het moment dat er iemand aanbelt? Met een intercomsysteem kunt u horen (en soms ook zien) wie er is. U kunt met de bezoeker praten en rustig overwegen of u de deur opent. Dat is een van de voordelen van een systeem dat op afstand werkt.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl