Firma fair focus
Image default
Zakelijk

Koop hier je kartonnen koker

Je kunt een kartonnen koker makkelijk herkennen aan z’n uiterlijk. Deze kokers zijn uiterst geschikt om korte, maar ook langwerpige poststukken te verzenden. Sinds 1934 worden deze kartonnen kokers in Nederland geproduceerd. Deze kokers geven de verzending een nette uitstraling. Niet alleen zien ze er netjes uit, maar ze hebben ook nog een stevig karakter. Zo worden de verzonden producten goed beschermd en komt het product onbeschadigd en ongevouwen bezorgt.

Kartonnen verzendkokers zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Dit maakt het multifunctioneel. Het belangrijkste waar deze kokers voor zorgt is dat ze optimaal beschermd worden. Ga je producten zoals blauwdrukken, paraplu’s of posters verzenden? Dan is het zeker een aanrader om een verzendkoker te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je verzonden producten heel aankomen.

 

Soorten verzendkokers

Er zijn verschillende soorten kokers beschikbaar zo kun je kiezen uit een ronde verzendkoker of een vierkanten. Ronde kokers zijn bijvoorbeeld geschikt voor kaarten of paraplu’s terwijl een vierkante geschikt is voor grote blauwdrukken of bouwtekeningen. Ook fijn om te weten is dat deze verzendkokers een FSC-certificaat hebben. Dit betekent dat nieuwe bossen worden aangeplant als ze zijn gekapt. Daarnaast beschermt de FSC ook bedreigde natuurgebieden. Zo ben jij zeker milieuvriendelijk bezig omdat de kartonnen verzendkokers gemaakt zijn van gerecycled materiaal.

Heb jij een kartonnen koker nodig om producten te verzenden? Kijk dan eens op de website van JIP en bestel jouw kokers vandaag nog!