Firma fair focus
Industrie

Kies voor bedrijf dat is gespecialiseerd in metaalbewerking in Brabant

Bent u voor uw bedrijf in Brabant op zoek naar een specialist in metaalbewerking? Dan doet u er goed aan om de veelzijdige productiemogelijkheden van Lemmens Metaalbewerking te bekijken. Dit bedrijf levert producten van de beste kwaliteit. Zo kunt u hier terecht voor producten met verschillende afmetingen, producttypes en bewerkingen. Bent u daarnaast op zoek naar freesdelen of draaidelen? Ook dit vindt u bij de specialist in verschillende uitvoeringen. U klaart iedere metaalbewerkingsklus dankzij Lemmens Metaalbewerking! Bent u benieuwd wat deze specialist in metaalbewerking uit Brabant voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

Maak kennis met de diverse metaalbewerking specialisaties van dit bedrijf in Brabant

Voordat u Lemmens Metaalbewerking in Brabant inschakelt, wilt u weten waar dit bedrijf in is gespecialiseerd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in een aantal technieken voor het bewerken van uw producten, namelijk:

  • Draaien: met verschillende draaibanken kunnen zij uw producten draaien met een diameter van 8 tot 800 millimeter en een maximale lengte van 3.000 millimeter.
  • Frezen en kotteren: door de verticale en horizontale bewerkingscentra zijn de medewerkers in staat om diverse kleine en grote freesbewerkingen te doen. Daarnaast staat er een kotterbank in de werkplaats.
  • Lassen: sommige onderdelen worden na het draaien of frezen gelast tot een lassamenstelling.

Hoe gaat dit bedrijf in metaalbewerking om met kwaliteit?

U wilt natuurlijk tevreden zijn over het product dat u door een specialist laat bewerken. Zoals eerder aangegeven levert Lemmens Metaalbewerking enkel producten van uitstekende kwaliteit. Maar hoe waarborgen zij deze kwaliteit? De productkwaliteit wordt gewaarborgd door het volgen van diverse kwaliteitsprocedures. Zo is deze specialist in metaalbewerking uit Brabant al lange tijd gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001. Door continu te blijven innoveren weet dit bedrijf als geen ander hoe zij u kunnen voorzien van de beste producten. Neem gerust eens contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.