Firma fair focus
Image default
Industrie

Laat chroom-6 saneren professioneel uitvoeren en voorkom gezondheidsrisico’s

Chroom-6 is een middel dat decennialang gebruikt werd om bepaalde materialen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het werd gebruikt op staal en metaal om roest te voorkomen. Maar ook hout werd bewerkt met chroom-6 om ervoor te zorgen dat het langer mee zou gaan. Maar inmiddels is duidelijk dat dit middel grote risico’s geeft voor de gezondheid. Chroom-6 saneren is dan ook een klus die bij steeds meer bedrijven wordt uitgevoerd. U kunt dit beter niet zelf doen. Schakel een professioneel bedrijf in om het saneren van chroom-6 uit te voeren. Zij doen dit conform de geldende richtlijnen. Zo wordt de chroom-6 veilig verwijderd en is het risico daarmee fors afgenomen.

Waarom dieselmotoren steeds meer in de ban gaan

Giftige stoffen komen niet alleen van chemische middelen waarmee mensen werken. Ook brandstoffen zijn gevaarlijk. Zo kleven er flinke gezondheidsrisico’s aan dieselmotoremissie. Dit is de uitstoot van giftige stoffen door met name verouderde dieselmotoren. Er wordt een hoge concentratieroet en andere giftige stoffen uitgestoten. Die slaan neer op de directe omgeving. Zo ontstaat dieselmotoremissie. Deze giftige aanslag kan serieuze gezondheidsklachten geven. Gelukkig is sanering mogelijk. De bewuste plek wordt daarbij grondig gereinigd. Gom Specialistische Reiniging in Sliedrecht kan deze klus prima voor u uitvoeren. Uiteraard gebeurt dit met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften.

Vraag een offerte of maak meteen een afspraak

Wilt u chroom-6 laten saneren of is er op uw terrein of in bijvoorbeeld een werkplaats dieselmotoremissie die moet worden verwijderd? Neem dan contact op met Gom Specialistische Reiniging. Zij kunnen een afspraak met u maken om de sanering uit te voeren. U vindt de contactgegevens op hun website. Daar kunt u ook meer lezen over de risico’s van chroom-6 en dieselmotoremissie. U kunt een prijsopgave vragen maar het is uiteraard ook mogelijk om direct een afspraak te maken. Zorg ervoor dat u en uw medewerkers geen gezondheidsrisico’s lopen en pak dit probleem vandaag nog aan.

Gerelateerde artikelen

Uw verpakkingsmateriaal met kunststof laten spuitgieten

Zo helpt buizen buigen bij de versnelling van uw productieproces

Voorkom verzakking van je woning: schakel een aannemer funderingswerken in Utrecht in