Hoeveel kost valet parking bij Schiphol?

Valet parking kan een goede oplossing zijn om je auto veilig en zorgeloos ergens te parkeren als je een paar weken weg bent. Wat bij de meeste mensen natuurlijk bovenaan staat zijn de kosten. In dit artikel lees je alles over valet parking en de kosten die daaraan zijn verbonden.

 

Hoe werkt valet parking?

Bij valet parking lever je je auto in wanneer je aankomt op Schiphol. Je auto wordt dan voor je geparkeerd op een afgesloten terrein. Wanneer je na je reis weer op Schiphol bent aangekomen laat je het bedrijf weten dat je er bent en staat je auto binnen 15 minuten klaar bij de vertrekhal. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om je auto en je hoeft niet ver te lopen naar een parkeerplek. 

 

Goedkoper dan bij Schiphol

Het laten parkeren van je auto door Dutch Parking Service is wel tot 50% goedkoper dan het zelf parkeren van je auto bij Schiphol zelf. Van het geld dat je bespaart kun je bijvoorbeeld eens lekker uit eten gaan tijdens je reis.  

 

Na 23 dagen nog goedkoper

Het parkeren van je auto begint op dag 1 met 45 euro. Daarna kost het per dag een extra 7,50. Vanaf 23 dagen is het echter maar 3,75 per dag. Zeker als je langer dan drie weken weg bent kun je dus veel besparen. Voor dat geld kun je je auto niet parkeren op Schiphol.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.