Firma fair focus
Image default
Woning en Tuin

Heerlijk slapen op luxe Caresse boxsprings

Wanneer u echt lekker wilt slapen, kiest u voor Caresse boxsprings. De boxsprings van dit merk zijn van alle gemakken voorzien die u nodig heeft om optimaal ondersteund te worden tijdens het slapen. De Caresse boxspring vlak jubileum 3850 is bijvoorbeeld voorzien van pocketvering matrassen, een gestoffeerd hoofdbord en een luxe plint en poten. Deze boxspring is uitgerust met antislip, waardoor uw matrassen niet verschuiven. Wanneer u dit type Caresse boxsprings bij Hoek VT Wonen & Slapen bestelt, ontvangt u er standaard een matrastopper bij. Hierdoor ligt u nog fijner. Hierbij heeft u de keuze uit diverse toppers, waarvan enkel de 5 cm variant er gratis bij geleverd wordt. Voor de andere varianten moet u bijbetalen, maar het grote voordeel is dus dat u zelf bepaalt hoe luxe de boxspring wordt.

Koop stijlvolle meubelen voor in de tuin

Naast Caresse boxsprings kunt u ook bedden van andere merken kopen bij Hoek VT Wonen & Slapen en leveren ze ook andere meubelen, zoals relaxfauteuils. Daarnaast vindt u in de webshop van dit bedrijf ook meubelen voor in de tuin, zoals de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen. Deze meubelen zijn in verschillende stijlen te verkrijgen en in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fijne loungebank of een prachtige tuinset met een tafel en stoelen waarop u heerlijk buiten kunt eten? Het is allemaal te vinden in het uitgebreide assortiment 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen bij Hoek VT Wonen & Slapen.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Of u nu voor de Caresse boxsprings of de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen gaat, bij Hoek VT Wonen & Slapen profiteert u altijd van een uitgebreide garantie. Zo weet u zeker dat de producten die u aanschaft nog lang meegaan. Bekijk het aanbod online en bestel de meubelen van uw keuze eenvoudig via de webshop. Vervolgens kunt u de producten thuis laten bezorgen. Deze kleine producten worden met verschillende bezorgdiensten verzonden en hiervan ontvangt u een track-en-trace code. Zo weet u precies wanneer uw bestelling wordt geleverd. Grote meubelen worden op afspraak bij u thuisbezorgd. Dat is wel zo prettig.