Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Geniet van sporten en gezelligheid in deze indoor tennisbaan

Woont u in of in de omgeving van Mijdrecht en bent u op zoek naar een ruime indoor tennisbaan? Of bent u op vakantie in de regio en zoekt u een fijne plek om op een leuke manier te sporten? Dan is Tennishal De Ronde Venen de juiste plek voor u en uw gezelschap. Hier geniet u van een heerlijke ochtend, middag of avond sporten, terwijl u dit ook nog eens op een plezierige manier doet. Tennissen is dan ook de ideale sport om te beoefenen wanneer u wilt bewegen en hier tegelijkertijd plezier uit wilt halen. U werkt namelijk aan uw conditie, gebruikt uw concentratie en u speelt een spannende wedstrijd tegen uw tegenstander. Tennis is niet voor niets een van de meest populaire sporten van Nederland!

Wat biedt deze tennishal aan bezoekers?

Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, vlak bij Vinkeveen, biedt voor jong en oud een prachtige indoor tennisbaan waar alle ruimte is om met meerdere mensen lekker te tennissen. De hal ligt aan de westrand van Mijdrecht (Wickelhof) en beschikt over vijf mooie overdekte tapijtgravelbanen met daglicht. Wilt u even pauzeren tijdens het tennissen of wilt u graag op een ontspannende manier afsluiten? Dan is de horecagelegenheid voor u beschikbaar om te genieten van een lekker drankje en/of hapje. Zo maakt u er een compleet en sportief dagdeel van met uw vrienden, familie of collega’s.

Doe mee aan de tenniscompetitie voor bedrijven 

Omdat ook collega’s graag met elkaar sporten, biedt deze tennishal met indoor tennisbaan ook sportieve mogelijkheden voor bedrijven. Doe als bedrijf eens mee aan een leuke bedrijfscompetitie en werk aan teambuilding onder uw collega’s! Het is de ideale manier om collega’s onder elkaar op een gezonde en plezierige manier de banden tussen elkaar te laten versterken. Op de website van Tennishal De Ronde Venen kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor een bedrijfscompetitie, die vanaf oktober tot en met maart wordt georganiseerd.

https://www.tennishalderondevenen.nl/