Firma fair focus
Image default
Auto's en Motoren

Ga voor een APK in Uithoorn naar onze garage in

Voor reparatie en onderhoud of APK Uithoorn aan uw auto kun je terecht bij onze autogarage. Wij hebben jarenlange ervaring met elk automerk en wij bieden u de service aan die u bent gewend van een deskundig autobedrijf.  Als u uw auto goed laat onderhouden door de autogarage gaat deze veel langer mee. Elk automodel is anders en vraagt specifiek onderhoud. Bij onze autogarage kunt u terecht voor APK Uithoorn keuringen, diverse onderhoudsbeurten, aircoservice, banden, remmenonderhoud en natuurlijk storingsdiagnose. Met onze kennis en ervaring zijn lastige storingen een uitdaging, die we graag voor u oplossen.

Schade herstel

Naast auto reparaties en APK Uithoorn kunt u voor alle soorten autoschade  bij de autogarage terecht. Wij zorgen voor een juiste oplossing en mocht het nodig zijn kunnen wij u een leenauto aanbieden. Daarnaast werken wij  nauw samen met erkende schadeherstelbedrijven om grote en kleine schades aan uw auto te herstellen. Kleine beschadigingen aan zowel de binnen- als buitenkant van de auto kunnen wij in ons bedrijf met de juiste deskundigheid zo goed mogelijk verhelpen.  Heeft u grotere schade, dan kan het wellicht iets langer in beslag neen, maar we doen er alles aan om uw auto weer als nieuw af te leveren. Bij autogarage bent u verzekerd van de beste service en resultaten.

Een auto kopen met apk Uithoorn

Wilt u liever een nieuwe auto kopen? Ook dan bent u bij autogarage op de juiste plaats. In onze showroom treft u een steeds wisselend assortiment van gebruikte auto’s van diverse merken. Uiteraard hebben ze allemaal APK Uithoorn gekeurd. Onze occasions zijn vertegenwoordigd in verschillende prijsklassen. Bij ons heeft u de zekerheid van Bovag garantie en kunt u kiezen voor diverse afleveringsmogelijkheden. Wij checken op het moment dat u de auto koopt nogmaals de APK Uithoorn. Wilt u graag advies en geholpen worden? Maak dan een afspraak of neem contact met ons op.