Firma fair focus
Image default
Woning en Tuin

Een handgemaakte hanglamp van hout kopen

Bent u op zoek naar een unieke hanglamp van hout? Dan vindt u wat u zoekt in het assortiment van Zorgboerderij De Lingehof. Bij deze zorgboerderij worden de producten die u kunt kopen, zoals een hanglamp van hout en een houten klok, gemaakt door verstandelijk beperkte mensen mensen. Op deze manier haalt u dus niet alleen een uniek stukje design in huis, maar steunt u ook de zorgboerderij om voort te bestaan. Daarnaast is het een duurzaam design. De Lingehof werkt voor de ontwerpen van hun producten samen met verstandelijk beperkten, maar elk product wordt na het maken gekeurd door een keurmeester. Deze keermeester kijkt de producten uitvoerig na, waardoor u altijd een goed product, zoals een hanglamp van hout, ontvangt. Het design van de hanglamp van hout is voorzien van een CE-marketing en snoerpendel met een E27-fitting. Bekijk snel het aanbod in de webshop en bestel uw eigen exemplaar!

Een houten klok kopen die gemaakt is door verstandelijk beperkte mensen

Niet alleen voor een prachtige lamp kunt u bij De Lingehof terecht, u kunt hier namelijk ook een unieke houten klok kopen. Hier hebben we het niet over het kopen van zomaar een houten klok, het is namelijk een bijzonder ontwerp. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen logo of afbeelding op de klok te laten zetten. Iedere houten klok die u kunt kopen in het assortiment is handgemaakt, maar u heeft wel de mogelijkheid om hier uw eigen draai aan te geven. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en typen. Op deze manier kan iedereen de perfecte houten klok kopen die aansluit op zijn/haar wensen.

Bekijk het aanbod in de webshop van de zorgboerderij

Bent u geïnteresseerd in de producten die de verstandelijk beperkte mensen hebben gemaakt op de zorgboerderij? Bekijk dan direct het aanbod op de website van De Lingehof en bestel de producten die aansluiten op uw wensen. Voor meer informatie over de producten of de zorgboerderij kunt u contact opnemen met de medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Binnen 24 uur goedkoop isolatiemateriaal in huis

Openen van kluizen

Internationale verhuizing plannen