Firma fair focus
Image default
Woning en Tuin

Creëer het vloerkleed naar wens

Wanneer je in het interieur elementen plaatst die op maat zijn gemaakt, ziet de inrichting er direct erg professioneel uit. Iets dat het interieur compleet kan maken, zijn vloerkleden op maat. Naast dat het een mooie toevoeging in het interieur is, is het ook erg praktisch. Je kunt er bepaalde ruimtes mee aanduiden. Je kunt bijvoorbeeld een vloerkleed onder de eettafel plaatsen om het eetgedeelte als het ware af te bakenen van de rest van de woonkamer. Je kunt vloerkleden ook op maat laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een rond vloerkleed plaatsen onder je ronde eettafel, of een vloerkleed onder de bank en salontafel.

Eenvoudig te onderhouden

Wat betreft vloerkleden op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is interessant om te kijken naar vloerkleden van vinyl. Dit materiaal is namelijk erg gunstig voor vloerkleden. Je hebt de look van elk gewenst materiaal of patroon, maar zonder het bijkomende onderhoud. Vinyl is namelijk erg eenvoudig te onderhouden. Je kunt het gewoon afdoen met een doekje.

Vloerkleed geheel naar wens laten bedrukken

Vinyl is makkelijk om een print op te drukken, waardoor het ook mogelijk is om het vloerkleed op maat te laten bedrukken met een print naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld een leuke familiefoto op het kleed laten drukken. Als je kind erg fan is van een bepaalde serie of personage, zou je ook een ontwerp kunnen samenstellen en dit op het kleed laten drukken.