Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Bij quintrelatietherapie.nl werk je met de beste relatietherapie

Wanneer je een relatie hebt die op losse schorveen staat is het misschien wel een idee om naar de relatietherapie bij quintrelatietherapie.nl. Niet altijd ben jij het met je partner eens en dat is ook helemaal niet nodig, maar je moet nog wel samen door een deur kunnen en je wil natuurlijk het liefst gewoon een gezellig en fijn leven met elkaar kunnen leven. Wanneer je merkt dat er steeds ruzies ontstaan, de een de ander niet meer trouw is, je het idee hebt dat de ander je niet goed begrijpt of de communicatie slecht is, is het misschien tijd om hieraan te gaan werken. Door middel van de relatietherapie ga je aan de slag met het verbeteren van je relatie en maak je kans om samen nog uit deze vervelende situatie te komen.

 

Elkaar beter leren kennen

 

Met de relatietherapie van Quint Relatietherapie werk je niet alleen aan je relatie met elkaar, maar leer je ook jezelf beter kennen en komen de gevoelens en emoties van de ander ook op tafel. Je bent natuurlijk ooit samen gekomen omdat je hoopte op een fijn en gelukkig leven samen. Tijdens de therapie zal je sessies hebben die je samen met je partner hebt, maar zijn er ook sessies die alleen worden gedaan met de therapeut. Dat is nodig omdat je niet altijd alles wil zeggen met je partner erbij, maar de informatie die jij de therapeut vertelt kan hem of haar wel weer helpen met he begrijpen van de patiënten en op die manier te helpen met het dichter bij elkaar komen van de partners.

 

De sprankel weer terugvinden

 

De sprankel die je aan het begin van je relatie voelde is misschien wel helemaal verdwenen en is omgeslagen in irritaties, ergernissen of helemaal geen gevoel meer. Door middel van de relatietherapie krijg je deze sprankel weer terug. Je wordt herinnerd aan hetgeen dat jij zo leuk vond aan de ander en waarom jullie in eerste instantie een relatie met elkaar zijn begonnen. Leer elkaar weer opnieuw kennen en maak kennis met de nieuwe elementen die jullie relatie hebben gekregen.

https://quintrelatietherapie.nl/