Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Bij de steenhouwerij in Stadskanaal is men betrokken

Het familiebedrijf dat de waardige steenhouwerij in Stadskanaal bezit, hecht veel waarde aan de emotionele kant van het verhaal. Uiteraard is het zo dat wanneer je een grafsteen komt uitzoeken je nog in een moment van rouw bent. Dat is helemaal geen raar idee en is eigenlijk ook iets dat erg logisch is. Daar houdt de steenhouwerij in Stadskanaal zeker ook rekening mee. Denk aan het inschenken van een kopje koffie of thee, een warm welkom, het geven van ruimte tijdens het uitzoeken van de steen en het met rust laten van de klanten wanneer ze even een moment van rouw en rust nodig hebben. Uiteraard zullen de adviseurs je bijstaan en je graag helpen om te zorgen dat je een mooie steen weet te vinden die goed aansluit bij jullie wensen en eventueel zelfs de wensen die de overledene nog heeft doorgegeven.

Keuzes maken

Het kiezen van een grafsteen bij de steenhouwerij in Stadskanaal is dan wel niet zo’n leuke taak en kan ook onwijs zwaar zijn en op die manier ook worden ervaren, maar wat hier wel het geval is, is dat je een onwijs groot aanbod hebt en waar je dus zeker wel een passende steen zal gaan vinden. Het is een bijzondere manier om een plek te maken waar je iemand kunt gaan herdenken en waar je herinneringen kunt gaan ophalen. Uiteraard wil je dat de persoon er vredig bij ligt en dat de steen er ook een goed beeld van geeft.

Stenen

Je kunt in de showroom van de steenhouwerij in Stadskanaal een blik werpen op wat er mogelijk is voor het uitzoeken van een dergelijke steen. Daarbij kan je niet alleen voor het materiaal kiezen, maar moet er ook worden gekozen voor tekst en eventueel een foto. Je kunt een steen van de steenhouwerij in Stadskanaal ook leeg laten.