Firma fair focus
Image default
Auto's en Motoren

Bescherming voor elke kofferbak

Goede bescherming voor je kofferbak is best wel van belang. Het maakt niet uit of je auto wordt gebruikt als particulier of zakelijk, je wilt graag dat je kofferbak in tact blijft. Naast dat je kofferbak beschermd blijft en er netjes uit blijft zien, heb je ook het voordeel dat je achterbak een stuk makkelijker schoon te maken wordt. Er zitten nog meer voordelen aan bescherming voor je kofferbak. Naast dat je kofferbak makkelijker schoon te maken is en beter beschermd is, zal je lading ook minder makkelijker verschuiven. Dat komt doordat de matten zijn gemaakt van rubber, dat betekent dat het antislip is. Verder bieden we de garantie dat je kofferbak vloeistofdicht zal zijn. Eventuele lekkage van vloeistof kan makkelijk schoongemaakt worden.

Op maat

Het fijne van onze bescherming voor je kofferbak is dat het voor elke type auto geschikt is. Dat komt doordat de bescherming in elk geval op maat wordt gemaakt. Wat dat betreft hebben we twee opties. De eerste optie is dat je zelf de bescherming voor je kofferbak op maat maakt. Dit bieden we aan omdat we onze producten zo goedkoop mogelijk aan willen bieden. Je kan dan met een stanleymesje zelf de mat bijsnijden zodat hij perfect zal zijn voor jouw auto. De andere optie is dan dat wij voor jou de mat op maat maken. Dit is natuurlijk een stuk makkelijker dan dat je zelf aan de slag moet.

Bestellen

Het is best wel belangrijk om bescherming voor je kofferbak te hebben. Het zorgt niet alleen voor een professionelere uitstraling, maar het zorgt er dus ook voor dat je kofferbak goed beschermd is. Ga daarom naar onze site en bestel bescherming voor je kofferbak. Wanneer je vragen hebt over onze kofferbak bescherming kan je ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch maar ook door een e-mail te sturen.