Firma fair focus
Image default
Wijn

Altijd de lekkerste wijnen in huis met een wijnabonnement

Vindt u het ook heerlijk om tijdens het diner een lekker wijntje te drinken? Of schenkt u graag ’s avonds op de bank nog een wijntje in? Dan bent u een echte wijnliefhebber en zou u eigenlijk geen genoegen moeten nemen met steeds dezelfde wijn uit de supermarkt. Het is namelijk ook mogelijk om een wijnabonnement af te sluiten bij een echt wijnhuis. Bij Wijnhuis Oktober kunt u hier uitstekend voor terecht. Zij selecteren dan elke maand of elk kwartaal de allerlekkerste wijnen voor u. Uiteraard houden ze hierbij ook rekening met het seizoen. U kiest zelf hoeveel flessen u bij dit wijnabonnement ontvangt: 3, 6 of 12 flessen. Waar uw keuze ook naar uitgaat; door een wijnabonnement af te sluiten bij Wijnhuis Oktober profiteert u gegarandeerd van 15 tot 20% prijsvoordeel op uw wijnen.

Eenmalig genieten van verrassende wijnen van dit wijnhuis

Bent u wel benieuwd naar de wijnen die die wijnhuis te bieden heeft, maar wilt u liever niet vastzitten aan een wijnabonnement? Kies er dan voor om een wijnproeverij bij u thuis te laten bezorgen. Zo kunt u eenmalig genieten van de meest smaakvolle en verrassende wijnen! U ontvangt dan namelijk een pakket met diverse wijnen. Ook vindt u per wijn uitleg over de smaak en de herkomst van de wijn. Een dergelijke wijnproeverij voor thuis is ideaal om te organiseren met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het te bewaren voor een romantisch en gezellig avondje met uw partner.

Ontdek de mogelijkheden op de website van dit wijnhuis

Bent u benieuwd naar een wijnabonnement of een wijnproeverij voor thuis? Bezoek dan vandaag nog de website van Wijnhuis Oktober en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Bij eventuele vragen kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerkers van dit wijnhuis. Zij beantwoorden uw vragen graag.