Firma fair focus
Image default
Banen en opleidingen

Wat staat er centraal bij een NLP Practitioner opleiding?

Heb je wel eens van een NLP Practitioner opleiding gehoord? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierbij staat de werking van het brein centraal. Tijdens een NLP Practitioner opleiding leer je hoe een brein werkt en herken je onbewuste patronen in denken en gedrag. Hierdoor leer je jouw gedachten, en die van anderen, op een andere manier te interpreteren waardoor je anders naar mensen gaat luisteren. Bij Neuro Linguïstisch Programmeren staat communiceren en het veranderen van belemmerende onbewuste patronen centraal. Door hieraan te werken krijg je jouw gedachten en daardoor jouw leven beter onder controle. Heb je interesse in deze opleiding? Dan kunt je deze volgen bij het ervaren opleidingsinstituut RaVisie.

Anderen helpen door het volgen van een NLP Practitioner opleiding

Het volgen van een NLP Practitioner opleiding is niet alleen nuttig voor jezelf, maar ook voor anderen. Werk je veel met mensen, bijvoorbeeld als manager, docent, begeleider of coach? Dan is het zeer nuttig om deze opleiding te volgen. Je leert namelijk om mensen beter te coachen, begeleiden of aan te sturen. Doordat je je beter kunt inleven in anderen, zal je meer begrip hebben voor bepaalde situaties of het gedrag van iemand. Het oplossen van conflicten is eenvoudiger en de oorzaak van angsten en fobieën kunnen eenvoudiger achterhaald worden. Door je te verdiepen in gedachtenpatronen is het ook eenvoudiger om iemand te helpen om van zijn of haar angsten af te komen. 

Het verloop van de opleiding

De NLP Practitioner opleiding van het opleidingsinstituut RaVisie vindt plaats op hun eigen opleidingslocatie in Woudenberg. Deze opleiding onderscheidt zich van andere opleidingen doordat het verschaffen van theoretische informatie veelvuldig afgewisseld wordt met het doen van oefeningen. Samen met andere deelnemers ga je oefenen om de geleerde theorie direct in praktijk te brengen. Heb je vragen over de opleiding of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met het opleidingsinstituut.

https://ravisie.nl/