Firma fair focus
Image default
Zorg

Voor de zorgsector is er het efficiënte EPD softwarepakket van Incura

Incura biedt zorgsoftware aan voor professionals in de zorgsector. Met onze zorg software heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het alles-in-één EPD pakket bevat onder andere een agenda, een elektronisch patiëntendossier en diverse meetinstrumenten. Daarnaast kun je met onze zorgsoftware ook online de boekhouding doen via KING Finance en factureren. Het pakket is flexibel en kan worden aangepast aan jouw wensen. Er zijn meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten beschikbaar. Incura’s zorgsoftware is ingedeeld per zorgdiscipline of zorgsector en we bieden specifieke software voor disciplines zoals GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinaire praktijken. Daarnaast bevat onze zorgsoftware een geïntegreerd boekhoudprogramma en is het betrouwbaar en veilig. Je kunt rekenen op goede support van Incura, zowel telefonisch als via handleidingen en FAQ’s. Wil je meer weten over onze zorgsoftware of een demo aanvragen? Neem dan contact op met Incura.

Incura is meer dan alleen een softwareleverancier, ze hebben ook een academie waar klanten trainingen en webinars kunnen volgen om vertrouwd te raken met de software. Incura staat voor vernieuwende online praktijksoftware en hecht veel waarde aan de beveiliging van patiëntengegevens. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben certificeringen volgens ISO 27001 en NEN 7510. Bij Incura heb je keuze uit twee licentiemodellen. Als je geïnteresseerd bent in de EPD software van Incura, kun je vrijblijvend een demo omgeving aanvragen via hun website. Incura is een van de meest betrouwbare EPD leveranciers in Nederland.

Alles-in-één EPD pakket voor de zorgsector

Ons alles-in-één EPD pakket is speciaal ontworpen voor de zorgsector en biedt een uitgebreide oplossing voor het beheer van patiëntgegevens. Met ons pakket kunnen zorginstellingen efficiënter werken en de kwaliteit van de zorg verbeteren.

Ons EPD pakket omvat verschillende modules die naadloos geïntegreerd zijn. Zo kunnen zorgverleners eenvoudig toegang krijgen tot alle relevante informatie over een patiënt, zoals medische geschiedenis, behandelingen, medicatie en laboratoriumresultaten. Dit zorgt voor een betere communicatie en samenwerking tussen verschillende zorgverleners, wat leidt tot een meer gepersonaliseerde en effectieve zorgverlening.

Daarnaast biedt ons pakket ook functies voor planning en roostering, facturatie en rapportage, waardoor zorginstellingen hun administratieve processen kunnen stroomlijnen en kosten kunnen besparen.

Kortom, met ons alles-in-één EPD pakket kunnen zorginstellingen hun focus leggen op het leveren van hoogwaardige zorg, terwijl ze tegelijkertijd efficiënter en effectiever werken.

https://www.incura.nl/