Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Vonk 360: dé vergaderlocatie in uw regio

Bij Vonk 360 bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. U vindt onze vergaderlocatie aan de A12 waardoor de locatie makkelijk te bereiken is voor personeel uit de omgeving. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en een fijne locatie met alleen maar high-class ruimtes. Om precies te weten wat uw mogelijkheden zijn, zetten wij graag voor u de mogelijkheden op een rijtje.

Een vergaderlocatie huren bij Vonk 360

Bij Vonk 360 kunt u als eerste een vergaderlocatie huren. Wij maken gebruik van de meest duurzame en innovatie panden die er te vinden zijn in de omgeving van Utrecht. Wij begrijpen dat men soms in een sleur kan raken als je iedere dag op dezelfde plek bijeen moet komen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een ‘change of environment’ aan te gaan. Zo kunt u zich losmaken van de dagelijkse hectiek op bijvoorbeeld het gewone kantoor. Onze ruimtes wisselen in ruimte van twee tot maximaal honderd personen. Zo is er altijd een ruimte die past bij de capaciteit mensen die u wenst te ontvangen. De ruimtes beschikken over een fijne daglicht en innoverende technieken. Door onze smart presentatie schermen kunnen er eenvoudig presentaties worden gegeven. Onze internetverbindingen zijn ook zeer snel door de glasvezelaansluiting in iedere ruimte.

Flexwerken

Naast het huren van een vergaderlocatie, kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een locatie waar u gemakkelijk kunt flexwerken. Onze ruimtes beschikken over de meest comfortabele meubilair waardoor u zich even los kunt maken van uw dagelijkse werkplek. Een andere omgeving biedt vaak ook meer ruimte voor creativiteit. Bovendien zijn onze ruimtes ook ideaal in de warme zomers door de aangesloten ventilatie en de klimaatplafonds. Een optimale werkomgeving moet namelijk altijd de nummer één prioriteit zijn. Wilt u graag even een pauze houden? Geen probleem. Neem dan plaatst in onze businesslounge en geniet van een heerlijk ontbijt of een gezonde lunch met de lekkerste koffies, smoothies en sappen. Bovendien worden alle gerechten bereid door professionele koks die alleen werken met duurzame en lokale producten.