Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Verpakkingsmachines die zeer eenvoudig te gebruiken zijn

De verpakkingsmachines van Demca hebben gemeen dat zij zeer eenvoudig in gebruik zijn. Iedereen kan ze gebruiken. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. 

Volledig aanbod aan verpakkingsmachines

Bijna alle soorten verpakkingsmachines zijn te koop bij Demca. Niet alleen foliemachines, maar bijvoorbeeld ook afvulmachines voor flessen en potjes, en nog vele andere soorten verpakkingsmachines. Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. 

Uitstekend onderhoud aan de verpakkingsmachines 

Bij de aanschaf van verpakkingsmachines bij Demca mag u volledige service verwachten. Zo komt er een servicemonteur jaarlijks onderhoud aan uw machine plegen, zodat deze naar behoren blijft werken en u geen last heeft van storingen. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan de verpakkingsmachines, neemt u contact op met Demca. Er komt snel een monteur bij u langs voor het verhelpen van het probleem. Zo kunt u heel snel weer gebruikmaken van uw verpakkingsmachine, zodat uw productieproces niet te veel hinder ondervindt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom investeert Demca ook in preventief onderhoud. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

https://demca.nl/wrap-machines/