Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Uniek in je deurbeslag? Kies dan voor design deurbeslag

Aangezien deurbeslag iets is wat je slechts een keer in de zoveel tijd aanschaft, wil je natuurlijk graag deurbeslag hebben dat duurzaam is en tegen een stootje kan. Daarnaast moet het natuurlijk iets zijn, wat past bij je stijl en het liefst een beetje opvalt. Deurbeslag vormt immers het visitekaartje van je huis of kantoor. Als dit je streven is, dan kun je het beste kiezen voor design deurbeslag.

 

Design deurbeslag: wat is het?

Design deurbeslag is alles wat in en rondom je deur hangt en wat dan door exclusieve ontwerpers ontworpen is. Design deurbeslag zorgt voor uniciteit van je binnen- en buitendeuren. Het geeft je huis een stijlvolle, elegante finishing touch en dat tegen slechts een kleine meerprijs. Bij deurklinkenshop.be vind je allerlei designer merken voor je deurbeslag: het Italiaanse Olivari, Intersteel, Buster & Punch en Cubica.

 

Intersteel

Intersteel houdt zich bezig met de fabricage van design deurbeslag en raamsluitingen en accessoires. Intersteel kenmerkt zich door het combineren van moderne technologieën met een elegant design. Binnen Intersteel werken toonaangevende ontwerpers en architecten, zoals Erik van Munnikhof, samen met ontwerpers van Intersteel zelf en dit leidt tot onopvallend doch sfeer ondersteunend deurbeslag van hoge kwaliteit. De basis wordt gevormd door geborsteld of gepolijst RVS tot messing en de handgrepen kunnen daarnaast ontworpen worden uit verschillende materialen, zoals houtsoorten. Voor buiten- en voordeuren kun je kiezen uit deurbeslag, die uit SKG inbraakwerende functies bestaat.

 

Buster & Punch

Buster & Punch is een design merk uit Londen. Kenmerkend voor het merk is het gebruik van zeldzame, solide metalen, waarmee exclusieve items gemaakt worden voor dagelijks gebruik zoals deurbeslag en kasttrekkers. De creatieve en innovatieve collectie van het Britse merk zorgt voor onvergetelijke design details, waarmee je die unieke sfeer in huis creëert waarnaar je verlangt. De Londense mode, muziek en subculturen vind je terug in het ontwerp van het deurbeslag en er wordt veelal ook samengewerkt met straatartiesten, motorbouwers en modeontwerpers om attitude in de producten te creëren. 

 

En nog veel meer

Bij deurklinkenshop.be vind je naast het bovengenoemde design deurbeslag ook producten van het Italiaanse merk Olivari, waar details en innovatie hand in hand gaan. Het voordeel hierbij is dat je tevens niet veel meer betaalt, dan voor het normale standaard deurbeslag. Ook Cubica is een goed vertegenwoordigd merk in de webshop. Of kies voor een slimme deurklink, waarbij je met vingerafdrukken of een app binnen wordt gelaten.