Firma fair focus
Image default
Woningen

Ruim assortiment toiletrolhouders. Alle soorten en maten.

Zoals gezegd worden toiletrolhouders ook vaak verkocht in combinatie met toiletborstelhouders en handdoekhouders. Een handdoekhouder op het toilet kan erg goed uitkomen als je ook een kraan en wasbak hebt. Vaak hebben mensen die wel op de wc, maar is er weinig ruimte en geen ideale plek voor een handdoek. Een ouder erbij voor de handdoek kan dan ideaal zijn. Ook een houder voor de toiletborstel kan een fijne werking hebben. Tevens is het natuurlijk zo dat als je voor een setje gaat, je ook alles wat zich in het setje bevindt zelf op het toilet op de gewenste plek kunt monteren. Al met al is er sprake van verschillende houders op verschillende plekken, maar exact zoals je het zelf wilt.

 

Een toiletrolhouder op de wc kan in bepaalde situaties best handig uitkomen. Een toiletrolhouder is eigenlijk niets meer dan zoals het woord al aangeeft een houder die je kunt gebruiken om een toiletrol eenvoudig aan op te hangen. In veel gevallen worden de houders ook verkocht in setjes. In dat soort situaties krijg je bijvoorbeeld naast de houder voor het toiletrol ook een houder voor de toiletborstel en bijvoorbeeld voor een handdoek.

 

Toiletrolhouders brengen verschillende voordelen met zich mee. Om te beginnen wil je tijdens een bezoekje aan het toilet natuurlijk dat je toiletrol op een plek is die zo dichtbij mogelijk is. Het is immers niet fijn als je er zelf niet bij kunt, of hier moeite mee hebt. Wanneer je zelf een nieuwe toiletrolhouder koopt kun je deze ook zelf ophangen op een gewenste plek. Op deze manier kun je er altijd bij en is de houder ook ten alle tijden binnen handbereik. Daarnaast zijn de houders ook erg handig omdat een stuk toiletrol hiermee eenvoudiger te pakken is. De rollen draaien wanneer je eraan trekt automatisch mee in de houder. Wanneer je geen houder hebt is hier uiteraard geen sprake van en gaat het al een stuk lastiger.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/badkamer-accessoires/toilet-accessoires/toiletrolhouder