Firma fair focus
Image default
Banen en opleidingen

Junior Engineer

Junior Engineer

Utrecht
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Technisch inzicht heb je eeuwig gehad, en door jouw studie heb je dat enkel maar aangescherpt. Nu heb je niet enkel technisch inzicht, maar óók de uitrusting kennis. Tegenstelling : je bent helemaal klaar voor een rol als junior engineer. En daarom zoek je nu naar jouw ideale werkomgeving. Herkenbaar? duik in de aarde van engineering bij brunel, en ontdek het. Solliciteer nu.

Jouw verantwoordelijkheden

In jouw plaats heb je kansen te over, maar hoe zit het met je willen? met jouw oorkonde kun je alle kanten op, dus de oplossing zit ‘m bovenal in waar ( en als wat ) jij het liefst aan de slag gaat. Een groot handel als tata stengel, vattenfall of frieslandcampina, of een veel kleiner, regionaal technisch bedrijf? en ga je voor een rol als product engineer of exact als Technisch Consultant? als junior engineer heb je voorheen te veel keuzes dan te weinig.

Om je daarenboven een handje te dienen maken wij het je daarom iets makkelijker, door begeleiding van een vaste brunel-consultant. Iemand die bekende heeft van jouw vakgebied, en exact weet hoe het er bij verscheidene bedrijven aan toegaat. Tezamen s”, jullie een plan op waarin jullie jouw begeren en doelen vastleggen. Zodat jullie daarna tezamen op zoek kunnen naar jouw ideale werkkring.

Voor je het weet heb je je plek gevonden : een plek waar je ervaring opdoet én je kennen bijspijkert. het is er vaak fantastisch, en soms mogelijk iets minder, maar alles is oké. want als bruneller sta jij er nimmermeer enkel voor. en mogelijk wel hét nut aan een contract bij brunel? als iets toch niet helemaal is wat je ervan hoopte, dan lancering je gewend bij een volgende opdrachtgever of met een volgend project. jobhoppen met een vast contract? bij brunel kan het! Bekijk dit filmpje voor een beschrijving van werken als engineer bij brunel!

Jouw profiel

Als junior engineer bij brunel heb je uiteraard voldoende ambitie om jezelf te specialiseren in je vakgebied. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

Je hebt een proactieve tijdgeest – dat is wel zo handig als je mee moet denken over processen je beschikt over een hbo- of wo-diploma werktuigbouwkunde, luchtvaarttechniek of vergelijkbaar je werkt gaarne in teams, maar functioneert solo net zo goed – voor jou is het niet het een of het ander je bent goed in conceptueel denken – om de concepten daarna feilloos uit te werken, natuurlijk

Ons aanbod

Een plan dus, daar kun je in elk geval op tellen : een persoonlijk ontwikkelplan waarmee we opschrijven dat jouw loopbaan continu in de lift zit – en blijft. Zo kun je er als junior engineer van uitgaan dat:

Jouw wedde meegroeit met jouw ontstaan – en dus regelmatig stijgt bonuskansen jou vaak een leuke toegevoegd geven – wat immer goed uitkomt opleidingen en trainingen in jouw specialisme betaald worden door brunel sportscholen, musea, theaters en bioscopen je abrupt een stuk minder kosten er later warmpjes bijzitten geen zorg is, want daarvoor spaar je vast op gunstige manier

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-bij-de.html