Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Nieuwe zorgverzekering 2020

Heeft u een andere zorgverzekering in 2020 nodig? Dan is de keuze voor een verzekering die goed bij u past waarschijnlijk niet eenvoudig. Een zorgverzekering moet de juiste vergoedingen bieden en ook een behulpzame klantenservice kan prettig zijn. Daarbij wilt u geen fortuin hoeven uitgeven aan uw zorgpremie. Een regionale zorgverzekeraar zoals Salland kan uitkomst voor u bieden. Wij zijn er voor iedereen die woonachtig is in Gelderland of Overijssel en voldoen aan alle belangrijke eisen. Daarbij zet Salland zich in voor de kwaliteit van de zorg in de omgeving.

Basisverzekering en aanvullende verzekering

Met een basisverzekering van Salland kunt u rekenen op een vergoeding van alle noodzakelijke zorg. Als u gebruik wilt kunnen maken van andere behandelingen of specifieke soorten therapie, dan heeft u een aanvullende verzekering nodig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook fysiotherapie, een bril of andere hulpmiddelen vergoed krijgen. Bij Salland hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. Zo kunt u de verzekering kiezen die het beste aansluit op uw behoefte aan zorg. Ook op een goede tandartsverzekering kunt u rekenen bij Salland. Door een van onze drie tandartsverzekeringen af te sluiten, maakt u uw zorgverzekering compleet.

Salland en de zorg

Als betrokken zorgverzekeraar willen wij niet alleen goede zorgverzekeringen bieden. We willen ook dat u de beste zorg kunt ontvangen bij u in de buurt. Het liefst natuurlijk zonder op een wachtlijst terecht te komen. Daarom zet Salland zich in voor de kwaliteit van de zorg die in de regio geboden wordt. We gaan in gesprek met zorgverleners en investeren in verschillende initiatieven die met zorg te maken hebben. Hiervoor gebruiken we grotendeels de zorgpremie die u betaalt, zodat uw geld goed wordt besteed. Bij Salland doen we er alles aan om goede zorg voor iedereen toegankelijk te maken.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Artikel marketing met succes

Een touringcar huren op een prettige manier

Behoud de kleur na het verven van je haar met deze tips