Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Met SMIPACK bent u zeker van kwalitatieve verpakkingen

SMIPACK verpakkingsmachines staan bekend om het hoge bedieningsgemak en zeer brede inzetbaarheid van de machines. SMIPACK verpakkingsmachines zijn in vrijwel iedere branche te gebruiken. Denk aan het verpakken van voedingsproducten en het inpakken van speelgoed, maar ook het luchtdicht verpakken van bijvoorbeeld geneesmiddelen. Wat de toepassing ook is, het is vrijwel zeker dat SMIPACK verpakkingsmachines goed toepasbaar zijn in uw situatie. Daarnaast voldoen alle machines van SMIPACK aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. De zekerheid van kwalitatieve verpakking voor uw producten is een van de grote voordelen die verpakkingsmachines van dit merk u zullen bieden.

Welke machine van SMIPACK past het beste bij uw productielijn?

Bij DEMCA heeft u de mogelijkheid om verschillende machines van SMIPACK aan te schaffen. Denk hierbij onder andere aan bundelverpakkers, kartonverpakkers en folieverpakkers. Het maakt dus niet uit met wat voor materiaal u de producten wilt verpakken: SMIPACK heeft altijd een oplossing. Bij DEMCA werken bovendien deskundigen die alles weten van de verschillende machines. Daarom zijn deze experts hét aanspreekpunt als u meer wilt weten over de verschillende machines. Bovendien hebben zij een zeer ruime voorraad van zowel de machines als de aanverwante producten zoals de krimpfolie die veel van de machines gebruiken. Uw productie is dus optimaal ingericht met een machine van SMIPACK en de doorlopende service van DEMCA!

Ga proefdraaien met uw eigen producten bij de showroom in Amersfoort

DEMCA heeft een showroom in Amersfoort waar u de verschillende machines van SMIPACK kunt bekijken. Het is zelfs mogelijk om met uw eigen producten proef te draaien, zodat u direct een goed en duidelijk beeld heeft van de werking. Wilt u graag meer aanvullende informatie over de verschillende machines of wilt u een van de aanverwante producten van SMIPACK machines bestellen? Neem dan zeker contact op met deze experts! Alle contactinformatie staat vermeld op de website.

https://demca.nl/