Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Meetingen, overleggen of presentaties? Schaf dan een nette blouses aan.

Meetingen, overleggen of presentaties? Schaf dan een nette blouse aan. Wil je zakelijk en representatief voor de dag komen? Dan is een goede blouse een ware must. Natuurlijk kun je voor de stijl gaan die bij je past. Je maakt namelijk een goede indruk, als je bij een sollicitatiegesprek of vergadering netjes gekleed bent. Ben je zelf ondernemer en wil je reclame voor je producten of diensten maken? Dan kun je ook nette blouses bedrukken met logo.

Een zakelijke outfit matchen

Ga voor een zakelijke blouse of overhemd van hoge kwaliteit. De kledingstukken gaan dan langer mee en kunnen vaker gedragen worden. Voor iedere sector is er wel een zakelijke blouse te verkrijgen. Denk aan een nette witte of lichtblauwe blouse voor in de horeca of voor een verkoper. Laat de bedrijfsnaam of je eigen naamkaartje op de blouses bedrukken met logo. Een zakelijke blouse kan prima op een zwarte pantalon of nette spijkerbroek gedragen worden. Bovendien kan een mooi overhemd een onderdeel van een net pak uitmaken. Een overhemd maakt de zakelijke outfit namelijk helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor een blouse met een nette verhoogde kraag en een gespleten juk.

Hoogwaardig materiaal

Merken zoals Ernst Alexis, B&C en Kummel worden van stevige bedrukkingen voorzien. Verder kun je voor een stijlvol borduursel op je overhemd kiezen. Alle creatieve ontwerpen zijn mogelijk. De blouses zijn voornamelijk van katoen en polyester gemaakt. Deze stoffen zijn eenvoudig uit te wassen en beschikken over een hoog draagcomfort.

Een blouse van bijvoorbeeld J.Harvest & Frost bestaat grotendeels uit twillkatoen. Het textiel wordt op een diagonale en stevige manier geweven. De blouses zijn in uiteenlopende maten beschikbaar en worden van een Easy Care behandeling voorzien. Dit betekent dat het textiel een behandeling van hoge kwaliteit heeft doorstaan. De stof is slijtvast en is ongevoelig voor water, olie en andere vlekken.

Bedrukking en voorkeuren

Het logo kan op diverse manieren op het overhemd geplaatst worden. Er kunnen enkele zijden, dubbele zijden en meerdere zijden bedrukt worden. Denk aan een afbeelding of logo op de mouw, borst en rug. Wil je meerdere overhemden laten bedrukken? Dan ben je meestal voordeliger uit. De prijs gaat namelijk omlaag, zodra je een hoger aantal overhemden afneemt. Een bijbehorende zakelijke broek of pantalon kan ook bedrukt worden.

Keurmerk

De stoffen zijn op een duurzame en eerlijke wijze geproduceerd. Dit komt doordat de kledingstukken over het “Amfori” en het “Oeko-Tex” keurmerk beschikken. Amfori staat voor een internationaal samenwerkingsverband met als uitgangspunt “eerlijke arbeid”. Het keurmerk brengt organisaties over de hele wereld samen en wil betere arbeidsomstandigheden ontwikkelen. Oeko-Tex staat voor een duurzame ontwikkeling van textiel en andere materialen. Onder andere organisch katoen en andere biologische stoffen beschikken over het keurmerk. Een goede zakelijk blouse is dus ook op een klimaatvriendelijke manier gemaakt.