Firma fair focus
Image default
Sport

Medailles en andere prijzen bestellen voor sporten op afstand

Gezien de tijd en de omstandigheden waarin we leven, doen we steeds meer op afstand. We werken thuis en sporten doen we, soms noodgedwongen, steeds vaker individueel. Maar deze nieuwe ontwikkelingen bieden ook mogelijkheden op sportgebied. Zo kunnen we dankzij nieuwe technologieën makkelijker op afstand contact houden. We kunnen we elkaar motiveren en het is zelfs mogelijk om elkaar sportuitdagingen te sturen om fit te blijven. In dit artikel een paar voorbeelden van leuke challenges en de bijbehorende prijzen die je daarvoor kunt bestellen.

De online estafette

Veel mensen hebben het hardlopen (her)ontdekt. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat het erg toegankelijk is. Je kunt het lekker buiten doen en je hebt alleen wat sportkleding en een paar goede hardloopschoenen nodig. En daarom kun je met collega’s of vrienden makkelijk een online estafette organiseren. Je spreekt een gezamenlijk doel af, bijvoorbeeld 50 km per week. Iedereen houdt zijn kilometers bij en aan het eind van de week spreek je online af om de resultaten te bespreken. Heb je het doel gehaald, dan kun je medailles bestellen voor alle deelnemers, uiteraard met een persoonlijke boodschap op de achterkant!

De power challenge

Je kunt hetzelfde doen met krachttraining. Van powerliften tot fitnessoefeningen. Het is leuk om samen naar een sportief doel toe te werken. Desgewenst kun je de medailles vervangen door sportbekers of andere prijzen. Je kunt er ook voor kiezen om een wisselbeker te kopen wanneer je iedere week of maand een challenge organiseert. De prijs gaat naar degene die de meeste kilo’s heeft getild of de meeste push-ups of squats hebt gedaan. De week of maand erop wordt er dan weer om dezelfde prijs gestreden.

Niet sport-gerelateerde online evenementen

Je hoeft natuurlijk niet persé een sportevenement te organiseren. Een gezellige pubquiz voor het verbeteren van de teamspirit is bijvoorbeeld ook een optie. En dat geldt ook voor de prijzen. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een kampioensschaal kunt kopen op originele grootte? En omdat je deze online zelf aan kunt passen, krijg je altijd een prijs die altijd bij je evenement past!

Gerelateerde artikelen

Een bokszak kopen bij een specialist in sportartikelen

Yoga lessen volgen: een goed idee

Voordelen van een fysiotherapeut bij een sport blessure