Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Lekker op reis gaan met vrienden

Met Taxi Delft kun je snel in Delft zijn. Er zijn veel manieren waarop je kan reizen in Nederland, met elk hun eigen voordelen en nadelen. Nederland is natuurlijk een vrij dichtbevolkt land. Daarom kan het vaak moeilijk zijn om nou te beslissen hoe je het beste van a naar b komt. Kun je het beste lopen, fietsen, met het ov of een taxi pakken. Dit is een dilemma waar vele Nederlanders geregeld voor staan. In dit stuk zal een beetje met je worden meegedacht door een paar van deze opties te bespreken. Hierdoor zul je wellicht gemakkelijker met je vrienden op reis gaan.

Met de bus op reis

Je zou ervoor kunnen kiezen om met de bus op reis te gaan. Voor studenten is dit veelal een aantrekkelijke optie. Zij hebben namelijk vaak een ov-abonnement waardoor ze in het weekend of doordeweeks gratis door Nederland kunnen rijden. Het nadeel van het reizen met de bus kan wel zijn dat je zou moeten overstappen om je eindstation te bereiken. Je moet dus goed plannen of je de overstap ook wel haalt. Het is handig om tussen een overstap minimaal vijf minuten te plannen. Zo weet je zeker dat je niet de bus mist. Het is immers vervelend als je hierdoor te laat komt.

Met de taxi op reis

Ook kan je de keuze maken om met de taxi te gaan reizen. Hierdoor weet je zeker dat je in één keer van plek a naar plek b kan komen. Je moet wel er goed opletten dat je met een officiële taxi centrale reist. Het kan namelijk soms voorkomen dat een taxi je wordt aangeboden door iemand die geen officiële vergunning heeft. Hier dien je goed waakzaam voor te zijn. Op Schiphol worden er bijvoorbeeld met borden aangeven waar de officiële taxi’s staan. Volg dus deze borden goed als je bij de juiste officiële taxi wilt aankomen. Veel plezier op reis!