Firma fair focus
Image default
Banen en opleidingen

Krijg hulp op de werkvloer van een professionele coach uit regio Nijmegen

Behaal je dagelijks niet de resultaten die je graag zou willen behalen en zit je hierdoor niet lekker in je vel? Zodra je niet lekker in je vel zit, zul je ook merken dat het minder lekker op je werk gaat lopen. Je gaat niet meer dagelijks met plezier aan de slag en dit is natuurlijk wel ontzettend belangrijk. Als je deze klachten herkent, kan het ontzettend belangrijk zijn om aan de slag te gaan met loopbaancoaching via een coach in de omgeving van Nijmegen. MD-act in Groesbeek is een goed voorbeeld van een specialist die je hierbij kan helpen. Zijn werken enkel met ervaren coaches die allemaal zijn opgeleid tot psycholoog en ook nog zijn geregistreerd bij het NIP en NOLOC. Door hen hulp in te schakelen bent u verzekerd van de beste hulp en zal je snel weer goed in je vel zitten. Een vooruitzicht dat je natuurlijk graag heeft.

Kies voor hulp die perfect bij u past

Loopbaancoaching in de omgeving van Nijmegen kan natuurlijk op verschillende manieren worden ingevuld. Deze coach uit Groesbeek helpt uw bedrijf in regio Nijmegen graag met het doormaken van persoonlijke en zakelijke groei. Ontspanning vinden op het werk is ontzettend belangrijk om het goed vol te blijven houden. Zijn bieden verschillende soorten begeleiding zodat je voor ene thema kunt kiezen dat echt goed aansluit bij je wensen. Kies uit:

  • Je eigen grenzen beter leren bewaken
  • Communicatie verbeteren
  • Het herstellen van een burn-out
  • Je persoonlijk effectiviteit versterken
  • Samenwerken verbeteren
  • De omgang met collega’s verbeteren
  • Leiderschap ontwikkelen

Zodra je met loopbaancoaching aan de slag gaat, zal je merken dat de ondersteuning van de coach uit de omgeving van Nijmegen je veel kan brengen.

Profiteer van transparantie

Voor welk soort begeleiding je ook kiest, je weet altijd voorafgaand wat het traject totaal gaat kosten. MD-act vindt transparantie ontzettend belangrijk en deelt daarom vooraf alle kosten. Start zonder zorgen aan loopbaancoaching en bespreek met je coach wat hij of zij allemaal voor je kan betekenen voor jouw werkzaamheden voor een bedrijf in de omgeving van Nijmegen.