Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Houten trappen

Het arsenaal aan houten trappen is groot. Het gaat van een keukentrap tot een zoldertrap. Hoe weet je nu welke trap het meest geschikt is voor jou?

Soorten trappen

Zoals gezegd is er veel aanbod bij Van Eldik Ladders. Dus hoe weet je nu welk soort trap je moet kiezen. Als eerste bepaal je jouw situatie. Waarvoor ga je de trap gebruiken? Is dat bij een boekenkast zodat je goed bij je boeken kunt? Ga je de trap gebruiker als zolderopgang? Heb je een mooie vide waar je een trap bij wilt plaatsen? Kortom, beschrijf voor jezelf waar je de trap voor nodig hebt. 

Maten van de trap

Heb je een goede omschrijving? Ga dan de maten van je trap bepalen. Waar komt hij precies te staan en hoeveel ruimte heb je daar. Om de hoogte te meten is het opmeten van de verticale hoogte voldoende. Je hoeft geen ingewikkelde hoek te bepalen. Daarvoor heb je online goede maattabellen. Bijvoorbeeld op de website van Van Eldik Ladders. Heb je de hoogte dan is de breedte ook van belang. Heb je genoeg ruimte op de trap te plaatsen? 

Bevestigen van de trap

De meeste trappen van hout zijn los te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat je de trap vast wilt zetten. Daarvoor heb je handige hulpmiddelen. Zo zijn er bevestigingsrails verkrijgbaar van 60 centimeter tot 1 meter. Deze plaats je bovenaan je opgang. Met een set haken die je op de trap monteert haak je de trap simpel vast. Gebruik je de trap niet dan haak je hem ook snel weer los.

Leuning voor een houten trap

Naast handige bevestigingsmiddelen zijn er ook trapleuningen voor een houten trap verkrijgbaar. Deze kun je zowel links als rechts plaatsen. Je kunt er zelfs twee achter elkaar zetten als je dat veilig vindt. Hiermee heb je altijd houvast wanner je de trap opklimt.

Koop je houten trappen bij Van Eldik Ladders

In Ochten maken ze al meer dan 100 jaar houten trappen en – ladders. Van Eldik Ladders is een familiebedrijf dat midden in de Betuwe is gevestigd. Ze hebben ontzettend veel ervaring als het gaat om klimmaterialen. Wanneer je een houten trap gaat kopen weet je dus zeker dat je bij hen aan het juiste adres bent. Naast een handige en overzichtelijke website, ben je altijd welkom in de werkplaats. De meeste producten zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Heb je vragen? Je mag ook altijd even bellen met een van de medewerkers. Ze helpen je graag!

 

https://www.vaneldikladders.nl/