Eerder met pensioen? Pensioenlogica!

Wilt u graag eerder met pensioen? Dan staat Pensioenlogica graag voor u klaar. Bij Pensioenlogica kunt u rekenen op een onafhankelijk pensioenadviseur door één van onze pensioenrecht adviseurs. Wij zijn opgericht in 2017 door onze adviseur Dirk-Jan Plate en sindsdien werken wij met veel passie voor het vak. U kunt niet alleen bij ons terecht als u graag een vervroegd pensioen wilt nemen maar ook als u advies wilt over andere zaken betreft dit onderwerp. Wij staan klaar voor de werkgever, de ondernemingsraad, de arbeidsjurist en uiteraard de werknemer. 

Hoe kan ik eerder met pensioen gaan?

Zit u eraan te denken om eerder met pensioen te gaan? Dat begrijpen wij goed bij Pensioenlogica. De AOW leeftijd stijgt maar natuurlijk moet u zelf kunnen beslissen wanneer u stopt met werken. Weet u nog niet of u volledig stopt of deeltijd wilt gaan werken? Dan kunnen wij u helpen bij het maken van deze beslissing. Om u te kunnen adviseren, plannen wij een kennismakingsgesprek met u in waarbij wij luisteren naar uw wensen en onderzoek doen naar uw mogelijkheden. Als wij dit eenmaal hebben gedaan, gaan wij over tot het advies. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de dekkingsgraad zodat u genoeg geld ontvangt mocht u volledig stoppen met werken of over gaat tot deeltijd werken. 

Pensioen transitieplan 

Het pensioen transitieplan is verplicht voor iedere werkgever. In het vernieuwde pensioenstelstel staat namelijk dat alle regelingen gewijzigd moeten worden. Bent u werkgever? Dan moet u dit pensioen-transitieplan opstellen voor uw werknemers. Wij begrijp dat dit geen lastige klus is en dat dit ook veel tijd van u vraagt. Daarom raden wij u aan om contact op te nemen met onze pensioenrecht adviseurs. Samen met u gaan wij dan kijken naar uw maximale premie-inleg en hoe u wilt dat deze nieuwe regeling eruit komt te zien. Zo krijgen ook werknemers meer duidelijkheid en kunnen zij eventueel kijken of zij wel of niet met vervroegd pensioen kunnen gaan. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer of ons e-mailadres. Onze contactgegevens vindt u eenvoudig en snel onderaan op de website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.