De gespecialiseerde fietsenwinkel van Veenendaal

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Veenendaal die je professioneel kan helpen met je fiets? Dan zit je bij JZ Fietstechniek op het juiste adres! Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle soorten merkfietsen en bieden service aan alle soorten fietsen. Verzin maar een probleem en zij hebben de oplossing!

Deskundig advies en service van de fietsenwinkel in Veenendaal

JZ Fietstechniek is de fietsenwinkel in Veenendaal waar je moet zijn voor advies, onderhoud en reparaties. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in Mountainbikes en racefietsen. Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten doen bij JZ Fietstechniek, voorkom je slijtage en kan jouw fiets weer een lange poos mee! Als je hem wegbrengt, krijgt je fiets meteen een schoonmaakbeurt zonder extra kosten. Bovendien hebben ze een Haal- en brengservice. Dit houdt in dat als je geen tijd hebt om je fiets op te halen, zij deze komen brengen op het aangegeven adres. Dat is de service die de fietsenwinkel in Veenendaal biedt. Daarom zijn zij erkend service en afhaalpunt van Fietsenwinkel.nl in de omgeving Veenendaal.

Onderhoud van E-bikes

Ondanks dat ze onderhoud en reparaties doen voor normale fietsen, bieden ze dit ook aan E-bikes. Tegenwoordig zijn er veel mensen met een e-bike en maar weinig fietsenwinkels die veel verstand hebben van je fiets. JZ Fietstechniek weet precies hoe een e-bike werkt en kan jou de hulp aanbieden die je nodig hebt. Denk hierbij aan onderhoud en reparatie. Bovendien hebben ze nog iets speciaals. Ze hebben het e-bike ombouwset. Dit houdt in dat als je je fijne fiets niet wilt omruilen voor een e-bike, je je eigen fiets kunt laten ombouwen tot een e-bike. Dan heb je toch een e-bike en tegelijkertijd je oude vertrouwde fiets. Je kunt langere afstanden fietsen en lekker de hele tijd het gevoel van de wind in je rug. Maar natuurlijk wil je ook even ‘gewoon’ fietsen. Met de ombouwset zit een trapondersteuning bij. Hiermee kun je zelf aangeven wanneer je ondersteuning wil tijdens het fietsen.

Kom gerust eens langs!

Profiteer van de goede service en kom eens langs met jouw fiets! Of kijk voor meer informatie op onze website www.jzfietstechniek.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.