Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Bucketlist reisjes

Waar ga jij dit jaar naar toe op vakantie? Dat is een vraag waarvan je al vroeg in het jaar moet weten wat het antwoord is. Bij veel werkgevers moet je namelijk al in de maanden januari, februari of soms maart opgeven welke weken jij je vakantie op moet geven. Zo kunnen ze namelijk goed zien wie wanneer weg is, zodat de taken goed verdeeld kunnen worden en verspreid over de dagen dat mensen nog wel op kantoor zijn. Maar goed waar gaat de trip naar toe deze zomer? Er zijn heel veel opties en daarom zetten wij een paar bucketlist reisjes voor je op een rijtje..

 

  1. Een Europa tour

Voor een vrij laag bedrag kun je een treinkaartje voor heel Europa kopen. Je kunt daarbij een tijd kiezen, denk aan drie, vier of zes weken. Voor die tijd is jouw treinkaartje dus geldig. En zodra je in de trein zit, gaat er werkelijk een wereld voor je open! Je kunt namelijk overal naar toe. En je hoeft ook niet per se te plannen waar je precies heen wilt. Stel dat je in Berlijn aan komt en je hebt het onwijs naar je zin? Dan kan je ervoor kiezen om nog even een paar daagjes langer te blijven. Terwijl mocht je aan komen in Praag en na een dag de stad wel gezien hebben, dan spring je ’s ochtends gewoon weer in de trein. Je hebt echt veel vrijheid bij deze reis. Vooral onder studenten is deze reis zeer populair, maar ook voor de werkende mensen is deze reis zeker geschikt!

 

  1. Camper tour op Route 66

De bekende tour dwars door de Verenigde Staten! Route 66 is een mega lange snelweg die van de Oostkust naar de Westkust van Amerika loopt. Wanneer je in een camper rijdt, ga dan wel op zoek naar een achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera kopen is een gemakkelijke manier om ongelukken te voorkomen tijdens het inparkeren.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/