Firma fair focus
Image default
Mode en Kleding

Bh voor iedere gelegenheid

Bh voor iedere gelegenheid

Dat bh’s er is allerlei soorten en maten zijn, dat is voor de meeste vrouwen natuurlijk geen verrassing. Toch zien we nog te vaak dat een zelfde type bh wordt gedragen onder allerlei verschillende soorten kleding. Een goed voorbeeld is de push up bh. Deze is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het dragen onder een laag uitgesneden jurk. Deze bh zorgt er namelijk voor dat je borsten een stuk mooier naar voren komen, waardoor het ook de pasvorm van je jurk ten goede komt. Vind je het lastig om te bepalen welke bh nu het beste past bij jouw outfit, dan hebben we een aantal tips voor je die je hierbij zeker goed kunnen helpen. 

Bh met push up

We hebben hem hierboven natuurlijk al even genoemd, maar deze bh blijft samen met een fantasie bikini onverminderd populair. Ondanks de populariteit wordt deze bh nog veel te weinig gebruikt zoals deze eigenlijk gebruik zou moeten worden. Wat we namelijk vaak zien, is dat veel vrouwen deze bh gewoon dragen onder ‘normale’ kleding. Nu is daar natuurlijk helemaal niets mis mee, maar er is zoveel meer uit te halen dan alleen dag! Zorg er daarom dus ook voor, dat wanneer je kiest voor een push up bh, je hier ook je kleding op aanpast. 

Bh voor tijdens het sporten

Het wordt vaak nog wel eens vergeten, maar ook een freya sport bh voor tijdens het sporten is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen. Doe je dit namelijk niet, dan heb je kans dat dit op lange termijn zorgt voor eventuele schade aan je borstweefsel en op korte termijn aan je nek, schouders of rug. Zorg er daarom dus voor je dat je ten alle tijde een sport bh draagt wanneer je gaat sporten. Zowel bij een hoge inspanning als bij een lage inspanning.

Goed om te weten

Niet alleen is het belangrijk een goede bij te kiezen bij iedere gelegenheid, maar is ook de maat van groot belang. Je kunt namelijk wel een goede bh dragen, maar wanneer de maat niet goed is, heeft het dragen ervan natuurlijk nog helemaal geen zin. Door je borsten op te laten meten bij een lingeriezaak weet je zeker dat je een bh draagt die ook qua maat goed zit. Hetzelfde geldt overigens ook voor een sport bh. Twijfel je over de maat, dan is het verstandig naar een sportzaak toe te gaan. Ze kunnen je dan helpen met de juiste maat, zodat je zeker weet dat je sport bh de juiste ondersteuning biedt.