Firma fair focus
Image default
Mode en Kleding

Bestrijd onaangename warmte met een koelsjaal

Er zijn situaties waarin u zich oncomfortabel voelt, omdat u het warm heeft. Een koelsjaal kan dan uitkomst bieden. De overgang, die bij veel vrouwen gepaard gaat met opvliegers, kan voor zo’n onprettig gevoel zorgen. Door een koelsjaal te dragen kunt u uw lichaamstemperatuur laten dalen. Dit adequate middel tegen opvliegers heeft zijn effect al bewezen in Canada, waar het werd ontwikkeld. Nu kunnen ook Nederlandse vrouwen het ontdekken dankzij de introductie op de Nederlandse markt door Comfort Cooling Products.

Andere toepassingen voor de koelsjaal

Koelsjaals zijn niet alleen handig als middel tegen opvliegers. U kunt ze ook gebruiken in andere situaties. Zo ervaren mensen verlichting tijdens een migraineaanval. Ook als u chemotherapie of radiotherapie moet ondergaan kan het dragen van deze sjaal verlichting bieden. U kunt uw koelsjaal wel tot 24 uur achter elkaar dragen De grote aderen in de hals worden erdoor gekoeld waardoor het hele lichaam verkoeling ervaart omdat deze aderen het dichtst bij de hersenen zitten. Na gebruik legt u de sjaal een half uurtje in lauw water, laat hem drogen op een handdoek en hij is weer klaar voor gebruik. Het gebruik van een verkoelende sjaal is zonder medische risico’s. U kunt dit dus zonder problemen doen. De sjaal kan om de hals worden gedragen of ter verkoeling op het voorhoofd worden gelegd.

Bestel uw middel tegen opvliegers nu gemakkelijk online

Wilt u ook zo’n charmante koelsjaal om u comfortabeler te voelen? Bestel dan direct online bij Comfort Cooling Products in Rijen. Uw bestelling ontvangt u binnen enkele dagen thuis waarna u uw sjaal direct kunt uitproberen. Naast de sjaals verkoopt dit bedrijf ook cooling pads die werken volgens hetzelfde principe. Als u vragen heeft over de producten kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf zorgt er onder alle omstandigheden voor dat uw persoonlijke gegevens op een veilige en verantwoorde wijze worden gebruikt en bewaard.