Firma fair focus
Image default
Industrie

Bestel een metalen plaat voor allerlei toepassingen

Een metalen plaat kent vele toepassingen. Van machineconstructies tot magneten en van kunstvoorwerpen tot verpakkingsmaterialen. Metaal is een zeer sterk en hard materiaal. Hierdoor is het nauwelijks te vervormen, behalve bij zeer hoge temperaturen. Ook zijn het goede geleiders van warmte en elektriciteit. Als u op zoek bent naar goede metalen platen, vertrouw dan op een specialist op dit gebied. Zo is Galvano Metaalhandel BV uit Eindhoven een gedreven groep mensen die constante vernieuwingen toepast.

Honderden verschillende soorten metalen platen

In het assortiment van Galvano Metaalhandel BV vindt u een groot aantal afmetingen als u op zoek bent naar een metalen plaat. Er zijn ook verschillende typen te bestellen, zoals de KGW en WGW. Maar ook platen van aluminium en rvs zitten in de uitgebreide collectie. Geef duidelijk aan welke afmetingen u nodig heeft voor uw project, zodat uw bestelling direct klaargemaakt kan worden voor levering. De vaste chauffeurs leveren uw metalen plaat snel en op een efficiënte manier. Dankzij de kooiaap op de dichte vrachtwagen komt uw materiaal in perfecte staat bij u aan, zonder dat u zelf hoeft te sjouwen met de materialen die u heeft besteld.

Log in bij de webshop en plaats uw bestelling

Bij Galvano Metaalhandel BV liggen alle producten overzichtelijk in eigen beheer opgeslagen. Daarom is het mogelijk om bestellingen snel bij u te leveren. De opslag is bovendien geconditioneerd zodat er geen oxidatie of andere problemen kunnen voorkomen bij de metalen platen en andere materialen. Bestelt u een metalen plaat voor 20.00 uur? Dan wordt de bestelling meestal de volgende werkdag al geleverd. Als er een bestelling boven die 10 ton wordt geplaatst, wordt dit zelfs dezelfde dag nog geleverd! Heeft u dus snel een metalen plaat nodig? Kies dan voor de dienstverlening van Galvano Metaalhandel BV. Maak in de webshop een account aan om uw bestelling te voltooien.

https://www.galvano-metaal.nl/