Firma fair focus
Image default
Banen en opleidingen

Buschauffeur

Buschauffeur

Jobomschrijving

Vind je het leuk om achter het stuur te zitten en onze reizigers zeker en tijdig met de bus van a naar b te vervoeren in de regio gooi- en vechtstreek?
Ben je een echte gastheer/gastvrouw en sta je degelijk in je kistjes? solliciteer dan nu.
Als buschauffeur ga je rijden met een 12- 15 of 18- peettante bus in de regio gooi- en vechtstreek. Gedurende de rit heb je met drukke verkeerssituaties te maken en ben je gehouden voor de passagiers en de bus.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, rijdt rustig en weet goed om te gaan met druk.
Wij zorgen ervoor dat je werkt op de vestiging hilversum of huizen waar je ook dichtbij woont.
Ongeacht leuke collega’s bij een betrouwbare werkgever, bedraagt het bruto maandsalaris maandelijks rond de € 2600, – exclusief s”, ( obv ft ). Je kunt bij ons werken 32 uur verdeeld over vijf dagen.
Deze dagen vijf dagen zijn verdeeld over maandag t/m zondag. Bij ons ontmoet je iedere dag nieuwe mensen en ongeacht leuke collega ’s bieden we jou een maandelijks bruto startsalaris rond de € 2600, – exclusief toeslagen. Je kunt bij ons werken 32 uur verdeeld over vijf dagen. Deze dagen vijf dagen zijn verdeeld over maandag t/m zondag. Voor het plannen van een goede werk-privé balans, zorgen wij ervoor dat je een jaar van tevoren weet op welke dagen je werkt.
Als je op termijn bij ons in engageren komt, bieden we jou te zijner tijd een uitstekende pensioenregeling en goede opleidingsmogelijkheden.
En ook nog jaarlijks 24 verlofdagen, minstens 17 atv dagen, gemiddeld 6 compensatiedagen en een eindejaarsuitkering. Onze academy leidt jou op tot buschauffeur.
We bieden jou de ruimte om mogelijk parttime ongeacht je huidige werk, je bus ( d ) rijbewijs met code 95 te halen. Door per gewerkt uur 1 euro in te vasthouden op het salaris, betaal je de opleidingskosten voor 50 % aan ons achterspeler.

Werkervaring autobuschauffeur – none

Overige na de vorming navolgen aansluitend een jaarcontract van tenminste 32 uur per week.

https://www.vindazo.nl/keywords/voertuigen.html