Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Adverteren met Pinterest: zo werkt het!

Pinterest is een soort online prikbord. Je verzamelt ideeën en inspiratie die je vervolgens toepast in je eigen leven. Nu zul je misschien denken: ‘wat heeft het als bedrijf voor zin om hier te gaan adverteren?’. Nou, als bedrijf kun jij een bijdrage leveren aan al die inspiratie! Het liefst zorg je ervoor dat iemand de inspiratie die jij deelt, omzet in de aankoop van jouw product.

 

Waarom Pinterest Adverteren?

Pinterest Adverteren biedt bedrijven de kans om zichzelf op een unieke wijze te laten zien. Het mooie hieraan is dat advertenties zo geplaatst worden dat ze helemaal niet op advertenties lijken. Je valt hierdoor dus op een positieve manier op. Wanneer iemand jouw advertentie deelt, wordt deze niet langer als advertentie behandeld, maar als een normale pin. Hoe mooi is dat?!

 

De voordelen van Pinterest Adverteren

Het adverteren via Pinterest heeft nog een aantal voordelen, die wij voor je op een rijtje zetten.

 

  • Op Pinterest heb je een enorm actieve doelgroep. Mensen ‘pinnen’ namelijk pins die hen aanspreken. Daardoor heb je ook een hoge engagement.

  • Je kan heel specifiek targetten.

  • Op Pinterest heb je meer zichtbaarheid en een betere vindbaarheid dan op andere platforms.

  • Je kan adverteren op een visuele wijze. Pins bestaan namelijk vooral uit mooie plaatjes.

  • Er zijn relatief lage kosten per klik.

 

Voor wie is adverteren met Pinterest geschikt?

Pinterest Adverteren is voor ieder bedrijf geschikt. Dit komt doordat Pinterest gebruikers heeft binnen elk interessegebied. Niet iedereen gebruikt het platform om dezelfde reden. Voor elk bedrijf zijn er dus kansen. Wel zijn er een aantal categorieën die populair zijn op Pinterest. Dit gaat om eten, kleding, wonen en DIY’s. Als je dus een product hebt wat hier goed bij aansluit, is het zeker slim om Pinterest Adverteren in te zetten voor jouw bedrijf.

 

Hulp nodig?

Overtuigd, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat de experts van Traffic Today jou helpen! Zij weten precies hoe je moet adverteren met Pinterest.

https://www.traffictoday.nl