Firma fair focus
Image default
Particuliere dienstverlening

Wat te doen op rondreis naar Bali vanaf Java?

Wilt u een ongekende mix van culturele uitstapjes en wilde natuur ervaren in prachtig Azië? Ga dan mee met de Original Asia rondreis vanaf Bali naar Java. Deze rondreis is geheel op maat gemaakt en biedt u de gelegenheid om verschillende delen van Azië te bezichtigen. Reis met een geselecteerd gezelschap door Midden-Java, waar uw tocht begint in Yogyakarta. Bezienswaardigheden die dit gebied helemaal de moeite van een bezoek waard maken, zijn uiteraard de boeddhistische tempel Borobudur en de Prambanan tempels. Uiteraard valt het nog veel meer te beleven in dit ‘cultureel hart’ van Java. Ook kunt u ervoor kiezen om op luxe rondreis door Vietnam te gaan. Original Asia biedt u hierin een geweldig aanbod, waarbij u prachtige bezienswaardigheden van Vietnam bezichtigt.

Onvergetelijk avontuur door Java

Vanuit Original Asia wordt u de mogelijkheid geboden tot een waanzinnige rondreis naar Bali vanaf Java. U bezoekt onder meer de krachtige vulkaan Bromo, waar u een geweldige zonsopgang kunt bezichtigen. Bovendien reist u af om een bezoek te brengen aan de Ijen vulkaan, die meer in het oosten van Java ligt. Met een veerpont maakt u uiteindelijk de overtocht naar Bali, voor een verblijf in Pemuteran. Hier kunt u uitgebreid snorkelen en rijstvelden bezoeken. Een luxe rondreis door Vietnam brengt u naar imposante bezienswaardigheden in Vietnam, wat eveneens een onuitwisbare indruk zal achterlaten bij u en uw gezinsleden.

Luxe verblijf in hotels

Als u kiest voor een rondreis naar Bali vanaf Java, of voor een luxe rondreis door Vietnam, dan wordt deze verzorgt door Original Asia. U verblijft in de mooiste hotels, waar u kunt genieten van optimale luxe en gemak. Als u extra wensen hebt dan kunt u dit heel eenvoudig aangeven. Zowel deze rondreis als uw luxe rondreis door Vietnam geven u de mooiste indrukken die Azië te bieden hebben.

Gerelateerde artikelen

Exclusieve tuinen die perfect naar wens zijn gerealiseerd

Organiseer je lade met deze handige en stijlvolle indeling

Als je Olaplex online wilt kopen, dan kun je terecht in deze webshop