Firma fair focus
Image default
Alarmsysteem

Schaf camerabewaking aan en voorkom inbraak

Wij van professionele camerabewaking Dordrecht hebben de beste camera’s en alarmsystemen tegen inbraak, er wordt in Nederland vaker ingebroken dan je denkt. Een paar goede camera’s in en om je gebouw of huis, kan al voldoende zijn om inbrekers buiten de deur te houden en zo inbraak te voorkomen. Daarnaast geven camera’s je ook bewijs van diefstal en kun er alles mee vastleggen zolang je maar op eigen terrein houd. Voor advies kunt u ons altijd bellen, en dan zullen wij u te woord staan. 

Tips tegen inbraak 

De kleinste dingen kunnen al helpen  bij het voorkomen van inbraak, zo is het altijd handig de deur op slot te doen als je weggaat. Leg ook nooit een huissleutel ook nooit ergens onder een mat neer maar schaf een sleutelkluis aan. Hang ook geen touwtjes in de brievenbus en doe ramen en deuren dicht als je niet thuis bent. Leg waardevolle spullen altijd uit het zicht om het zo niet aantrekkelijk te maken voor kinderen. En schaf camerabewaking aan, of plaats een nep camera. Om zo inbrekers af te schrikken, en een veiligere sfeer in en om je huis te creëren.  

Sleutelkluizen zijn ideaal 

We horen vaak dat ouders graag een sleutel achterlaten voor hun kinderen, omdat ze bang zijn dat kinderen deze kwijtraken. Vaak worden deze dan onder een bloempot of in de brievenbus gestopt, dit is echter geen slim idee want zo kunnen ook inbrekers bij de sleutel.  Helemaal omdat inbrekers soms ook observeren en vaak als eerste kijken of er een sleutel te vinden is. Daarom hebben wij sleutelkluizen deze kunnen worden bevestigd aan de muur naast de voordeur. Dit is een kleine kluis met viercijferige code, waarin u de sleutel kunt doen, zodat u kinderen toch bij de sleutel kunnen komen zonder de kans te lopen dat een inbreker deze pakt.