Firma fair focus
Image default
Internet marketing

Meer klanten met SEO in Harderwijk

De SEO in Harderwijk is uitermate geschikt wanneer je opzoek bent naar meer klanten. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw bedrijf een stuk makkelijker te vinden wordt waardoor je uiteindelijk een stuk meer klanten zal krijgen. Dit doen we door middel van zoekmachineoptimalisatie. Wanneer je zelf iets zoekt op Google zal je vast niet verder kijken dan de eerste pagina, vaak kijk je niet eens verder dan de eerste drie opties. Moet je nagaan als jouw bedrijf op de tweede pagina staat. In dat geval is het best lastig om jouw website te kunnen vinden. De SEO in Harderwijk zorgt ervoor dat jij die eerste pagina in Google gaat bereiken.

Werkzaamheden

Bij de SEO in Harderwijk doen we maandelijks diverse werkzaamheden. Hetgeen waar we mee beginnen is het uitzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf. Wanneer je een kapperszaak hebt, zal ‘kapper’ een relevant zoekwoord zijn. De SEO in Harderwijk gaat samen met jou in overleg om te kijken aan welke zoekwoorden we gaan werken. Uiteindelijk gaan we aan de slag met linkbuilding en zal je zien dat je website een stuk hoger in Google is komen te staan. Dit zal je ook zien aan de hoeveelheid klanten die je krijgt.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer de SEO in Harderwijk eenmaal de relevante zoekwoorden heeft bepaald is het tijd om echt aan de slag te gaan. Je pagina kan stijgen in Google door nieuwe pagina’s aan te maken die afgestemd zijn op een zoekwoord. Dit doen we door SEO teksten te schrijven. Omdat we deze teksten helemaal aanpassen zal deze pagina als relevant worden gezien. Uiteindelijk zal deze pagina ene hoge positie krijgen wanneer je deze zoekwoorden typt in Google. Dit is hoe de SEO in Harderwijk ervoor zorgt dat je meer klanten zult werven, en dat is natuurlijk waar je het voor doet.