Firma fair focus
Image default
Horeca

Lekker eten met catering Drachten

Bent op zoek een cateraar voor het bestellen van hapjes in Drachten? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Wij zijn een jong en veelzijdig cateringbedrijf met passie voor ons vak. Wij kunnen diverse vormen van catering verzorgen voor u maar zijn gespecialiseerd maken van diverse hapjes en kleine gerechten. Voor heerlijke catering in Drachten bent u dan op de juiste plaats.

Diverse hapjes als cateringvorm

 Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in maken van hapjes voor evenementen. Wij hebben allerlei hapjes, van hapjes met Italiaanse vleeswaren en ham tot mozzarella spiesjes of pittige olijvenmix. Maar ook kaasplateaus, ham rolletjes, bittergarnituur of andere hapjes kunnen bij ons worden besteld. Onze catering Drachten bestellen kan voor een prive of voor een zakelijk evenement. Wat het ook is, wij staan we graag voor u klaar. Op basis van uw wensen creëren onze chefkoks een menu op maat,  met diverse hapjes.

Catering Drachten biedt meer

Naast hapjes bestellen  verzorgen wij van catering Drachten ook dinercatering. Hierbij kunt u denken aan een catering tijdens een receptie, bruiloft of feest. Naast het cateren van diners bieden wij ook nog  catering in de vorm van aan buffet aan. Ideaal voor een feestje. Wij hebben meerdere buffetten in verschillende thema’s. Wel is elk buffet anders, met onze passie voor het vak en onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Het huren  catering Drachten over voor dinercatering kan een goede oplossing voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met koks welke hapjes of buffet bij uw gezelschap en uw feest past, daarna verzorgen wij de hapjes of dinercatering tot in de puntjes verzorgen. Wilt u ook gebruik maken van catering Drachten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar