Firma fair focus
Image default
Toerisme

December naar de Belgische kust

picardie blankenberge

Aan zee in december? Dit is geen slecht idee, er zijn genoeg activiteiten en dingen te doen in december! Soms zie je het bosrijke bos niet eens, daarom hebben we een goed overzicht van de activiteiten van elke kuststad in december. Kies je kuststad en ontdek de leukste activiteiten.

December in Koksijde

Schaatsen, dessertwijn en fashion shopping: het zijn zomaar dingen die je in december in Koksijde kan doen. Voor enthousiaste wandelaars is er in december ook een winterwandeldag.

December in Middelkerke

De mangastad aan de kust zorgde in december voor genoeg vertier: Eisbar keert dit jaar weer terug naar het marktplein, Santa’s House vestigde zich op het Epernayplein en je kunt lekker opwarmen tijdens het natte park in Sterren en Winter Crackers! Hou je van iets actiever? Doe dan meer op Santa Run! Je verkleedt je als kerstman en reist samen met alle andere kerstmannen door Middelkerke.

Oostende december

Oostende verspilt geen tijd: tijdens de gezelligste periode van de maand loop je onder een lichttunnel met 232.500 lichtjes door, kun je skaten op aardverschuivingen in het winterpark en laat je shoppen bij X-MAS Winkelen en meer. !

December in Blankenberge

In december waren er in Blankenberge veel interessante evenementen met het tijdperk van schoonheid: in Bel’Lumière kan je genieten van verschillende optredens, rijden in antieke auto’s en heerlijk eten proeven, maar tijdens de kerstperiode kan je genieten van de winter Toon je schaatskunsten tijdens de show en drink op je gemak glühwein.

December in Zeebrugge

Zeebrugge heeft voor het eerst een eigen kerstmarkt! Op een dag kun je je opwarmen op het marktplein van Zeebrugge bij het kampvuur, je kinderen op een ezel laten reizen en rondsnuffelen in lokale en handgemaakte producten.

Knokke-Heist in december

Dit jaar organiseerde Knokke voor het eerst een uitgebreid lichtfestival: via het lichtpad passeer je verschillende speciaal voor het festival gemaakte lichtsculpturen. Het thema is het verhaal van “The Little Prince”, een prachtig verhaal over een jongen die de sterren oversteekt. Met het hele gezin door dit verhaal reizen, verrast door de lichtinstallatie?

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html