Firma fair focus
Image default
Management

Arts business management

Als je houdt van het idee van het plannen van kunstevenementen, of werken in galeries, musea, uitvoerende kunsten of erfgoedorganisaties, dan is het Diploma in Arts Business Management (ABM) misschien wat je zoekt!

 

Gedurende de drie jaar cultiveer je een waardering voor verschillende creatieve kunstvormen, variërend van theater en muziek, tot dans en beeldende kunst door middel van lezingen, workshops en bezoeken aan de industrie. Je maakt ook kennis met zakelijke en managementvaardigheden die je leren hoe je kunst- en erfgoedorganisaties kunt beheren, op de markt brengen en financieren.

 

Vanaf het eerste studiejaar krijg je een basiskennis van de kunst- en erfgoedsector en krijg je waardering voor verschillende kunstvormen. U krijgt ook de kans om te leren van de ervaringen van kunst- en cultuurbeoefenaars, -werkers, -managers en -beheerders, en uiteindelijk krijgt u te maken met de kunst- en cultuurwereld.

 

In het tweede jaar leer je onderzoek te doen naar het culturele publiek, digitale media te gebruiken om je evenement bij specifieke publiekssegmenten onder de aandacht te brengen, sponsorstrategieën te ontwikkelen, en fysieke en digitale festivals en evenementen te organiseren. Om deze vaardigheden toe te passen, krijg je ook de kans om Verve, een jaarlijks online community arts festival, te plannen en te organiseren. Je past de vaardigheden en kennis die je leert toe om programma’s te plannen en uit te voeren, kunst- en cultuurvoorstellingen te presenteren, samen te werken met kunstenaars en vrijwilligers, en de financiële duurzaamheid van het evenement te garanderen.

 

In het laatste jaar werk je aan een project of ga je stage lopen, lokaal of in het buitenland. Dat is nog niet alles – je zult ook je ondernemende en creatieve ideeën integreren in een digitale tentoonstelling die je samenstelt, en producten, programma’s en merchandise ontwikkelen.

 

Carrièremogelijkheden en verdere studies

Als ABM-afgestudeerde ben je professioneel opgeleid om de creatieve en erfgoedsector te beheren. En wat is een betere plek om te beginnen dan de bloeiende kunstindustrie in Singapore? U kunt uitkijken naar het nastreven van rollen zoals kunst beheerder, kunstenaar manager, onderwijs en outreach executive en nog veel meer!

 

Je kunt tot één semester vrijstelling krijgen voor relevante opleidingen aan de Nanyang Technological University en de National University of Singapore. Je kunt ook tot een jaar vrijstelling krijgen bij universiteiten in Australië.

 

Vroege toelatingsprocedure

Meld u aan voor uw droomopleiding in NP op basis van uw aanleg en interesses via de EAE, een toelatingsprocedure op basis van geschiktheid. Het toelatingsaanbod is voorwaardelijk, gebaseerd op je eindcijfers voor O-Level.

 

1. Kan ik me aanmelden?

U moet een huidige Secondary 4 Express of Secondary 5 Normal Academic student zijn die:

zich hebben ingeschreven voor het GCE O-Level Examen in 2022

een sterke aanleg en interesse hebben in een vakgebied dat verband houdt met een specifieke diplomaopleiding OF

talenten op gebieden als leiderschap, gemeenschapsdienst, ondernemerschap, kunst en sport

2. Hoe moet u zich aanmelden?

Solliciteer via het portaal voor vervroegde toelatingsoefeningen

De aanmeldingsperiode loopt van 23 juni tot 29 juni 2022

Kies maximaal 3 vakken en stuur voor elk vak een motivatiebrief in waarin je je interesse en geschiktheid beschrijft

 

Tips

Vermeld uw prestaties die relevant zijn voor de cursus.

Toon ons uw aanleg voor toegepast leren via activiteiten waaraan u hebt deelgenomen.

Vertel over je CCA’s die relevant zijn voor het vak.

Schrijf uw verslag eerst op papier en laat iemand u dan feedback geven.

Concentreer je op de belangrijkste punten, want je hebt maar een beperkt aantal tekens.

 

3. Wat gebeurt er nu?

Interview

Je krijgt tijdens de selectiefase van EAE te horen of je op de shortlist voor een gesprek staat.

Presenteer een portfolio en toon je bekwaamheid, passie en inzet. Het portfolio moet bewijsmateriaal bevatten van onderscheidingen, CCA’s, belangrijke activiteiten, werkvoorbeelden, of andere interesses en hobby’s.

De uiteindelijke selectie is gebaseerd op uw prestaties tijdens het sollicitatiegesprek en uw portfolio.

Sollicitatie

Controleer de resultaten van uw sollicitatie op het EAE-portaal en accepteer de vacature

Als u van gedachten verandert nadat u de functie hebt geaccepteerd, dient u uw terugtrekking online in. Anders kunt u niet deelnemen aan de Joint Admissions Exercise (JAE) na de bekendmaking van uw O-Level resultaten

Als uw sollicitatie succesvol is, krijgt u een voorwaardelijke aanstelling

De voorwaarde is dat u het O-niveau examen aflegt en een netto ELR2B2* score behaalt van maximaal 26 punten [*ELR2B2 = English Language (EL) + 2 Relevant Subjects (R2) + 2 Other Best Subjects (B2)] en dat u voldoet aan de minimum toelatingseisen (MER) voor de opleiding die u wordt aangeboden.

Detachering

Uw voorwaardelijke plaatsing zal worden bevestigd als u aan de bovenstaande criteria voldoet na de bekendmaking van de resultaten van het GCE O-Level examen in januari.

Je ontvangt dan binnen 3 tot 4 weken een inschrijvingspakket met instructies over hoe je je aanbod online kunt accepteren.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/