Firma fair focus
Image default
Internet marketing

Sluit een abonnement af en gebruik de bol.com tool

Vpara is een bol.com tool, speciaal ontwikkeld voor én door ondernemers. Deze uitstekende en vernieuwende software is niet alleen geschikt voor ervaren verkopers; ook starters kunnen gebruik maken van de bol.com tool. Het is een echte toevoeging aan iedere verkoper; je kunt er namelijk zowel producten als concurrenten mee analyseren. Met deze handige tool zorg je ervoor dat je jouw onderneming naar een hoger niveau tilt. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Profiteer van de voordelen die de bol.com tool biedt

Wil je jouw producten ook zakelijk verkopen met deze handige bol.com tool? Slim idee, want zo zorg je ervoor dat je je winst verhoogt en dat je nieuwe producten ontdekt. Hierdoor zou je zelfs wel eens toegang kunnen krijgen tot een financieel vrij leven! Deze bol.com tool is namelijk uniek in zijn soort; het heeft een ingebouwde concurrentenanalyse. Hiermee ben je jouw concurrenten te slim af. Daarnaast bevat de software een ingebouwde ‘WinstCalculator’, waarmee je eenvoudig je omzet, nettowinst, kosten en btw berekent. Verder kun je producten van je concurrenten in de gaten houden met de ‘Product Tracker’ en krijg je inzicht in de reviews die jouw concurrenten krijgen met de ‘Review Tracker’. Kortom, je producten zakelijk verkopen via bol.com met deze tool was nog nooit zo eenvoudig!

Kies voor het standaardpakket

Kies vandaag nog voor de voordelen die deze bol.com tool biedt. Je ontvangt dan een alles-in-één-pakket, waarin je alle features vindt die je nodig hebt om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je kiezen voor een gratis abonnement om mee te beginnen. Kom je er niet helemaal uit? De specialisten bieden dagelijkse ondersteuning, waar je met al je eventuele vragen terecht kunt. Zo zie je; als je ervoor wilt zorgen dat jij je onderneming een boost wilt geven, dan kies je voor deze uitgebreide en kwalitatief hoogstaande bol.com tool.

Gerelateerde artikelen

Empathie: de sleutel tot betere gebruikersondersteuning

Geschenk van angst

Meer klanten met SEO in Harderwijk