Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

De voordelen van parket schuren

Hieronder hebben we enkele redenen gegeven waarom klanten kiezen voor het laten schuren van de vloer. Maar welke voordelen heeft het parket schuren nu precies? We zullen de belangrijkste voordelen even gaan bespreken, zodat u begrijpt waarom het zo relevant is.

– Parket schuren en lakken verlengt de levensduur

Een belangrijk voordeel is dat parket schuren ervoor zorgt dat de levensduur van uw vloer wordt verlengd. De reden hiervoor is dat er dan een extra beschermlaag wordt aangemaakt, waardoor er minder snel gebruikersschade zal ontstaan. Dit heeft als groot voordeel dat u in de toekomst de vloer niet zo snel hoeft te vervangen. Een houten vloer kan flink in de kosten oplopen, dus het is zeer voordelig wanneer u weet dat deze nog een flinke tijd mee kan gaan! En dat ook nog eens in een uitstekende kwaliteit!

– Gemakkelijker onderhoud

Parket lakken en/of oliën zorgt er ook voor dat het gemakkelijker is om uw vloer te onderhouden. Een houten vloer is normaliter bijvoorbeeld erg lastig om te dweilen. Een houten vloer is namelijk erg kwetsbaar en als u de verkeerde middelen gebruikt, kan dit flinke schade berokkenen. Maar u wilt toch uw vloer schoon houden. Daarom is parket lakken en/of oliën ook een uitstekende oplossing, want het zorgt ervoor dat een houten vloer gemakkelijker gedweild kan worden. Zo zorgt u altijd voor een frisse uitstraling!

– Houten vloer laten schuren: een mooiere uitstraling

Hierboven hebben we vooral de praktische voordelen genoemd, maar er zijn ook esthetisch voordelen. Als u bijvoorbeeld uw vloer laat lakken, dan geeft dit een zeer glanzende uitstraling aan uw vloer. Het lijkt dan bijvoorbeeld altijd alsof de vloer net nieuw is en dit blijft ook een hele lange periode zo. En voor een vloer is de uitstraling misschien wel één van de belangrijkste eisen. Aangezien dat ongetwijfeld ook de reden is waarom u een houten vloer heeft aangeschaft. Naast het feit dat een houten vloer uiteraard duurzaam is, geeft het ook iets authentieks mee.

Parket schuren en oliën

Uw parket schuren en oliën is de beste keuze als u geen nieuwe vloer wilt aanschaffen, maar wel graag een parketvloer wilt die er als nieuw uitziet! Door het laten oliën van uw parketvloer geeft u uw houten vloer een prachtige glans en een ultieme verzorging. Uw vloer wordt door de vloerolie perfect beschermd tegen vuil. Bovendien krijgt de parketvloer door het oliën weer zijn originele kleur terug. Om ervoor te zorgen dat de olie optimaal door het hout wordt opgenomen laten we de vloer een aantal uur drogen. Op deze manier krijgt u het beste resultaat. Daarnaast bieden we de vloerolie aan in verschillende kleurnuances. We kunnen zo precies de vloer leveren die u in gedachten heeft.

Contact

Wij staan garant voor de allerbeste kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent. Als parketschuurspecialist met jarenlange ervaring doen we er alles aan om tot het allerbeste eindresultaat te komen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld uw parket schuren en oliën of uw parket schuren en lakken? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder! 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

https://parketschuren-amsterdam.nl

Gerelateerde artikelen

Schoorsteenveger in Tilburg, ook bij stormschade

Een professionele webapplicatie of geavanceerde webwinkel voor jouw onderneming

Volg een heftruckopleiding in Zwolle!