Refurbished iPhone SE kopen? De voordelen op een rij

Refurbished iPhone SE kopen? De voordelen op een rij

Het kopen van een refurbished iPhone SE heeft vele voordelen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kopen van een refurbished iPhone SE. Apple bewaarde het geliefde en vertrouwde design van de 5S. Inhoudelijk beschikt de SE over nieuwe technische functionaliteiten waardoor deze meer overeenkomt met de iPhone 6S.

Full-HD camera: iPhone SE

De iPhone SE is uitgerust met een krachtige 12-megapixel camera. Aanvullend beschikt de iPhone SE ook over een aantal nieuwe functionaliteiten, namelijk: live photos en 4K-video. Je kunt dus schitterend beeldmateriaal vastleggen met een smartphone welke gemakkelijk in je broekzak past. Het is mogelijk om video materiaal vast te leggen met 60fps wanneer je filmt in 1080p. Wil je beeldmateriaal met een 4K-resolutie vastleggen? Dan kun je filmen met 30fps.

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished. Hierdoor bespaar je flink veel geld en ben je zeker van een smartphone die 100% technisch in orde is.

Het formaat van de iPhone SE

De iPhone SE heeft een compact formaat. Dit komt omdat het toestel is uitgerust met een 4-inch schermformaat. De kleinere iPhone SE is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Het toestel past namelijk gemakkelijk in je broekzak. Ondanks dat het toestel kleiner van formaat is dan de iPhone 6S, presteert de SE gelijkwaardig aan de 6S. Hierdoor zouden we het toestel ook wel een betaalbaarder alternatief kunnen noemen voor de 6S. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished.

iPhone SE: uitvoeringen en kleuren

De iPhone SE is net als de 5S verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud. Wat nieuw is aan de iPhone SE is dat deze ook verkrijgbaar is in de kleur roségoud. Voorheen was de kleur roségoud alleen verkrijgbaar bij de iPhone 6S (Plus). Bij Forza Refurbished is een refurbished iPhone SE leverbaar met 16GB of 64GB aan werkgeheugen.

Tot slot

Een iPhone SE kan als het ware een iPhone 6S worden genoemd met het vertrouwde uiterlijk van de 5S. Ben je overtuigd van de mogelijkheden van de SE maar vind je deze te duur? Kies dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/se/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.