Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een vegan restaurant in Utrecht?

Als je vegetarisch of veganistisch bent, zal je dit vast herkennen. Je komt in een restaurant, bekijkt de menukaart en komt erachter dat er eigenlijk maar één vegan gerecht is om te bestellen. Helaas zijn er nog te veel restaurants die de trend van biologisch en veganistisch eten niet volgen. In Utrecht heb je gelukkig een vegan restaurant die dat wel doet: GYS. Zij vonden dat biologisch en veganistisch eten voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn ze in 2014 begonnen met een van de eerste 100% biologische restaurants van Nederland. In 2015 kwam daar zelfs nog een tweede locatie bij, wederom in Utrecht.

De keuze uit diverse vegan comfort gerechten

Ben je met vrienden of familie in Utrecht en wil je heerlijk lunchen of dineren? Dan is het natuurlijk wel leuk om een keer wat anders te proberen. Bij GYS in Utrecht heb je gegarandeerd een leuke middag of avond. Naast het feit dat ze 100% biologisch eten aanbieden, weet GYS ook fantastische gerechten te bereiden voor zowel de lunch, het diner, een high-tea als een borrel. Zo zijn niet alleen de maaltijden zelf veganistisch en biologisch, maar ook de drankjes en desserts bijvoorbeeld. Wil je heerlijk kunnen genieten van vegan comfort food bij dit restaurant in Utrecht? Bezoek GYS dan aan de Voorstraat of aan de Amsterdamsestraatweg, waar ze zelfs een buitenterras ter beschikking hebben.

Reserveer een tafeltje of bestel online bij deze vegan specialist

Wil je graag een keer langsgaan bij dit vegan restaurant in Utrecht? Reserveer dan een tafeltje online of telefonisch en ervaar de uitstekende service en kwaliteit. Wil je wel graag vegan comfort food van GYS proberen, maar liever vanuit huis? Ook dat is geen probleem! Bij GYS heb je namelijk de mogelijkheid om online te bestellen, waarna ze heerlijke vegan gerechten gewoon bij jou thuis komen bezorgen.

https://gysutrecht.nl/nl/