Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Ook voor zakelijke klanten is een fruitmand of fruitbox beschikbaar

Wanneer je als zakelijke klant een fruitmand of fruitbox wil bestellen en laten bezorgen, dan kun je goed terecht bij Topfruit.nl. Steek een zieke collega een hart onder de riem of feliciteer op unieke wijze een medewerker met zijn of haar jubileum. Uit het ruime assortiment kies je op eenvoudige wijze de mand of box die aansluit bij jouw wensen. Betaal dit verse fruit eenvoudig achteraf via een toegestuurde factuur. Als je dit wilt, maak je een account aan op basis van je KvK-nummer. De rest van het proces regel je online in enkele stappen.

Maak een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment

Bij Topfruit.nl wordt dagelijks vers fruit geleverd. Als klant heb je keuze uit diverse gevulde manden of boxen met veel verse producten. Laat bijvoorbeeld een klassieke fruitmand of leuke fruitbox bezorgen. Het is ook mogelijk om een variant met een extra geschenk te versturen. Dit kan een setje tijdschriften zijn, een flesje wijn, een zakje noten of een knuffelbeer voor een jongen of meisje. Topfruit.nl levert ook speciale fruitmanden en fruitboxen met tropische fruitsoorten. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een fruitbox of fruitmand met biologisch gekweekt fruit. Je vindt dus altijd een fruitmand of fruitbox die aansluit bij jouw wensen of een specifieke situatie.

Kies zelf de bezorgdatum van jouw geschenk

Via Topfruit.nl is het mogelijk om je fruitmand of fruitbox op korte termijn te laten bezorgen. Meestal kan jouw gekozen geschenk al binnen 24 uur op bestemming zijn. Topfruit.nl kan een fruitmand of fruitbox bezorgen op alle dagen met uitzondering van zondagen. Je kunt jouw geschenk compleet maken door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Deze mogelijkheid komt naar voren tijdens het bestelproces. Een betaling vervul je vervolgens direct met je creditcard of via iDEAL. Wil je achteraf betalen, dan kan dat met AfterPay of je PayPal-account.

Gerelateerde artikelen

Ook een heerlijk ontbijt thuisbezorgd?

De perfecte locatie om te trouwen in Alblasserdam

Hoe komt de aardappelchips aan zijn zoete smaak?