Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Office 365 back-up?

Wist u dat een back-up van Office 365 vaak niet heel goed geregeld is? Het is namelijk mogelijk om per ongelijk bestanden of e-mails te verwijderen die erg belangrijk waren, en dan pas een maand later erachter te komen. Op dit moment is het dan te laat, omdat de back-up tegen die tijd al verwijderd is. Deze bestanden en e-mails zult u daarom nooit meer terugvinden, en dat vinden wij erg jammer. Gelukkig is er een alternatieve manier om een back-up toch beter te regelen, en ten alle tijden toegang te behouden tot al uw belangrijke e-mails en bestanden.

Een Office 365 back-up met BackupMyOffice

Met BackupMyOffice is het mogelijk om een professionele Office 365backup veilig en compleet te regelen. Wij zorgen ervoor dat u nooit meer verwijderde bestanden kwijtraakt. Deze worden namelijk automatisch met ons systeem bewaard voor een langere tijd, en op een veilige manier dan de standaard policy die Office heeft. Zelfs bestanden die per ongeluk verwijderd raken blijven bewaard, dus u hoeft zich hier geen zorgen meer over te maken. Bovendien blijven alle mails altijd beschikbaar! Wij doen namelijk zowel aan korte termijn back-ups als lange termijn back-ups, die eigenlijk eerder een archivering zijn. Met onze methode blijven deze allemaal goed te vinden met een zeer handige point-in-time functie.

Voordelen van onze service

Er zijn nog meer voordelen om van te genieten met onze service! We voorkomen namelijk ook interne bedreigingen zoals het verwijderen van zeer belangrijke bestanden. Bedrijven lijden vaker dan u denkt onder dit soort dingen. daarnaast is al uw data afgeschermd van virussen, zodat u nooit alles in een keer kwijt kunt raken door een verkeerde link. Met onze back-ups blijven al uw bestanden beter beschermd voor bedreigingen van buitenaf, malware en virussen krijgen bij ons gewoon geen kans!

Kies voor BackupMyOffice

Kies voor meer zekerheid, veiligheid en kwaliteit van back-ups met BackupMyOffice! Al onze praktijken voldoen aan de specifieke eisen van een sector wat betreft dataopslag en retentie hiervan. U weet zeker met onze back-ups dat ze voldoen aan de regelgeving. Tot slot is alles makkelijk beheerd.

Gerelateerde artikelen

Juwelier in Dronten

Inbraak voorkomen

Zelf doktertje spelen