Firma fair focus
Image default
Muziek

Maak de afscheidsmusical van groep 8 een waar feest

De afscheidsmusical is iets waar de leerlingen van groep 8 al een lange tijd naar uitkijken, waardoor het ook echt een waar feest moet worden. Bent u nog op zoek naar een afscheidsmusical waarmee uw leerlingen van groep 8 een echt spektakel neerzetten? Dan bent u bij Het Verkeerde Beentje op de juiste plek. Dit bedrijf creëert afscheidsmusicals voor leerlingen van groep 8 die zijn gebaseerd op de verhalen in kinderboeken. Een leuk verhaal en swingende liedjes staan garant voor een geslaagde afscheidsmusical!

Een gepersonaliseerde afscheidsmusical

Natuurlijk wilt u dat al uw leerlingen een rol krijgen in de musical, daarom kunt u bij Het Verkeerde Beentje kosteloos de musical laten aanpassen op het aantal leerlingen in uw klas. Zo kan elke leerling schitteren in zijn of haar eigen rol en wordt de afscheidsmusical voor elke leerling een mooie herinnering. Hoe leuk is het om de afscheidsmusical samen met uw leerlingen van groep 8 uit te zoeken? Zo heeft u écht een gepersonaliseerde afscheidsmusical.

Alles wat u nodig heeft

Besluit u om een afscheidsmusical voor groep 8 te bestellen bij Het Verkeerde Beentje? Dan ontvangt u alles wat u nodig heeft om deze te laten slagen. Het musicalpakket dat u ontvangt bestaat uit een script, bladmuziek met 2 cd’s, het boek waarop de musical is gebaseerd, opvoeringsrecht en een regieboekje. Daarnaast ontvangt u standaard tien tekstboekjes of, indien gewenst, de digitale tekst. Het is tevens mogelijk om meer tekstboekjes bij te bestellen zodat uw leerlingen een tastbare herinnering hebben.

Geniet van voorpret tijdens het beluisteren van voorproefjes

Wilt u samen met uw leerlingen uit groep 8 de afscheidsmusical uitkiezen? Dan kunt u alvast genieten van voorpret tijdens het beluisteren van enkele nummers en het lezen van enkele pagina’s van het script. Zo kunt u met uw leerlingen uit groep 8 een goede keuze maken voor de afscheidsmusical. Hebben jullie een keuze gemaakt? Dan bestelt u de musical naar keuze eenvoudig via het bestelformulier op de website van Het Verkeerde Beentje.

 

https://www.verkeerdebeentje.nl/